Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 vs Samsung Galaxy Note...

iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 vs Samsung Galaxy Note Edge – comparatia specificatiilor

  Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge au fost prezentate saptamana aceasta de catre compania Samsung, iar in cadrul acestui articol vedem o comparatie intre ele si noul terminal iPhone 6 Plus al celor de la Apple. Avand in vedere ca ambele terminale au ecrane mari, era normal ca aceasta comparatie sa fie facuta doar cu iPhone 6 Plus si nu cu iPhone 6, care are un ecran mult mai mic.

  Din pacate pentru Apple, la specificatiile hardware terminalele nu se diferentiaza foarte tare, insa in ceea ce priveste ecranele ele sunt pe aproximativ aceeasi “lungime” de unda.

 

 • vlad

  pe ce site se fac aceste comparative? macar iphone 6 Plus sa aibe 2 Gb ram , asa cum apare aici

 • B06DAN

  Adevarul ca asta e cel mai important articol al tau. Penibil sa mai le mai compari. Am devenit prea dependenti de smartphonuri. Cel mai bun e acela cu care te intelegi tu cel mai bine.

 • Valentin

  Deci Iphone 6 Plus va avea 2gb Rami si Iphone 6 va avea doar 1gb?

 • EuGeorge

  Il rupe pe genunchi Note la absolut toate specificatiile.

 • illumin

  EuGeorge nu este vorba de specificatii pentru ca ios-ul se misca bine si asa problema e ca arata ingrozitor marginile alea groase si functii 0

 • EuGeorge

  Asa e,se misca bine,sa pastreze aceleasi specificatii pana la Iphone 10.

  Dc sa se oboseasca Apple sa faca ceva in legatura cu telefoanele lor cand fanii sunt multumiti cu ce au si le convina sa plateasca in fiecare an 1000€ pe acelasi telefon de 3 ani de zile.

 • Soso

  Ilumin când va aud cu chestia ca ios se mișcă bine ia fa download cu el și uitate în același timp la un meci online sa vedem cum se mișcă atunci cu un giga de ram, eu cu s5 fac chestiile astea și într-adevăr tel se mișcă excelent,la calitatea materialelor o fi iPhone peste dar în rest lasă de dorit deși am avut pana acum toate modele de la ei am ajuns la concluzia asta iar de preț sa nu vor