iPhone 6 vs iPhone 6 Plus vs iPhone 5S – comparatie specificatii

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost prezentate oficial in cursul acestei seri de catre compania Apple si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus vorbim despre diferente foarte mari in ceea ce priveste design-ul, dar si in ceea ce priveste grosimea. iPhone 6 are o grosime de 6.9 mm, iPhone 6 Plus are o grosime de 7.1mm, in timp ce iPhone 5S are o grosime de 7.6 mm si acest lucru conteaza in utilizarea de zi cu zi a terminalelor.

  In ceea ce priveste ecranele vorbim despre iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iPhone 6 Plus cu ecran de 5.5 inch si un iPhone 5S cu ecran de 4 inch. Rezolutia ecranelor este complet diferita, iPhone 5S avand o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, iPhone 6 avand o rezolutie de 1334 x 740 pixeli, in timp ce iPhone 6 Plus are rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. In ceea ce priveste hardware-ul vorbim despre un nou chip A8 pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, despre aceeasi camera, dar cu hardware mai buna, dar si despre o autonomie mai buna pentru cele doua iPhone-uri noi.

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au suport pentru mai multe retele LTE si pentru viteze mai mari, restul fiind vizibil in graficul de mai jos.

21 COMENTARII

  1. Se cunoaste ca a murit Jobs 🙂 , tocmai faptul ca era mic,subtire il facea special . Acum e la fel ca un samsung sau oricare alt tv portabil cu android :). O idiotenie de telefon …

  2. DUPA STEVE JOBS FIRMA SE VA DUCE IN GRPOAPA GATA sa zicem ca ne place il cumparam si ce daca SAMSUNG ne rupe la senzori la tehnologie pacat ca samsung are android ca las cumpara e mult mai bun decat ip6 pfff… pacar dezamagire mare design de 2 bani inbunatatiri de 1 ban praf ce le pasa au bani au maru stie ca lumea va cumpara profita …. cum opserv au scos niste chesti au bagat alte prosti nimic bun nimic de folos o tehnologie praf …

  3. Iphone 6 Plus pare destul de atragator la specificatii, daca bagau in iphone 6 tot ce se gaseste in iphone 6 plus, si aici ma refer la ecran full hd, 2 gb rami, baterie de 2915 mAh atunci nu mai stateam pe ganduri, acum cred ca voi trece pe android dupa 5 ani de ios 🙁 which makes me sad.

  4. Din păcate observ ca istoria se repeta,in sensul ca iPhone 6 e noul 5C,iar 6plus e noul 5S…o sa vedeți ce vânzări o sa aibe fiecare si mai vorbim peste vreo luna,doua.

  5. sunt destule greșeli/lipsuri în tabelul respectiv. cel puțin la cameră, nu are cum să fie senzorul mai mare, conform site-ului Apple, pixelii sunt tot de 1,5um ca și la 5S, și cum au și aceeași rezoluție, înseamnă că și dimensiunea senzorului a rămas la fel, adică Apple folosește în continuare un senzor de 1/3″, nicidecum unul de 1/2.6″.

  6. Niste perversi astia de la Happle … Nu puteau sa faca camera mai mare ?
    Au inebunit in Nfc , care e de 3 ani pe samsung … Deci nu are rost … apple play. , cat de original … Display de 5.5 inch (larg) wow cata inovatie , poti folosi lanscape mode , de la galaxy S1 poti face asta …

  7. Zaone,care este parerea ta in legatura cu ce a prezentat in seara asta Apple? aveai pretentii mai mari? esti multumit cu ce a scos?

  8. In concluzie daca iti doresti un iphone ar fi de preferat un 5s pentru ca traditia acestor telefoane este sa fie finute nu cu ecrane mari si alte vrajeli…sunteti de acord?

  9. @razvab de acord cu tn…nu suport tel cu ecrane mari..nu contest ca se vede mai mare si frumos si poate au multe plusuri fata de cele mai mici dar eu am nevoie de tel nu de tableta. Si ip 5 ma incomodeaza cateodata in buzunar..

  10. Acest gen de comentarii le-am citit la fiecare lansare de noi modele ale Apple. Si cu toate astea toți am făcut pe dracu in patru ca sa facem rost de ele. Si cine crede ca prețul la iPhone 5s va scădea se inseala. Cel puțin pana la sărbătorile de iarna nu cred ca vom vedea modificări semnificative de preț.

  11. Toate ca toate lume!!!…dar eu ma gandesc foarte multa la sanatatea mea, adica, cei de la Apple nu se gandesc la asta…in fond si la urma urmei de ce nu se lucra si la “SAR” acela mare care il au cam toate telefoanele lor. Vb f mult la tel…am un iphone 5, urmeaza unul de mai sus, dar am si un Samsung Note 2 si diferenta dintre ele este ca la samsung pot vb mult mai mult fara dureri de cap decat la iphone. Multumesc.

  12. Ofticosilor, zgaltaiti samsungurile sa se afiseze imaginea, nu aveti bani de iphone 6 nu va mai cacati pe voi ca tot iphone a fost si ramane cel mai bun cel mai rapid in totul, ma pis pe samsungurile voastre note