LANSARE iPhone 6 – 19 septembrie intr-un grup select de tari, dar cand in Romania ?

iPhone 6 FUNCTIONAL - iDevice.ro

  Lansarea iPhone 6 este programata pentru data de 19 septembrie si nu 9 septembrie, asa cum sustin unele pseudo-publicatii din Romania, intr-un grup select de tari alese de catre Apple. V-am vorbit deja intr-un articol separat despre tarile in care va avea loc lansarea iPhone 6 pe 19 septembrie si stiti prea bine ca Romania nu face parte din primul val de lansari, dar nu va face parte nici din cel de-al doilea val de lansari pentru noul terminal.

Lansare iPhone 6 in Romania

  In anii trecuti, cand lansarile de iPhone-uri noi au avut loc in exact aceeasi perioada, Apple a ales ca Romania sa faca parte din cel de-al treilea val de lansari pentru noile sale terminale. Primul val va fi pe 19 septembrie, al doilea val va fi undeva in cursul lunii octombrie, in timp ce al treilea val, in care va fi inclusa si tara noastra, va fi undeva pe la inceputul lunii noiembrie, in preajma lansarii noilor tablete iPad, daca nu chiar simultan.

  Daca ar fi sa fac o prezicere privind lansarea iPhone 6 in Romania pe data de 7 noiembrie pare cat se poate de logica, fiind o zi de vineri, normala pentru lansarile facute de catre Apple. Daca stocurile vor fi atat de mici precum se preconizeaza, atunci lansarea ar putea avea loc abia pe data de 14 septembrie, insa acest scenariu pare foarte putin probabil, cel putin din punctul meu de vedere.

  Acestea fiind spuse, vom avea mult de asteptat pana in momentul lansarii oficiale iPhone 6 in Romania, insa diverse magazine online vor aduce terminalul inainte ca Apple sa il distribuie oficial prin partenerii sai.

  Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

14 COMENTARII

  1. :))) sigur are apple o surpriza pt noi;)))) oricum o sa l vanda samsarii astia autorizati gen emag la 1500 eur, prob chiar imediat dupa 19

  2. Zaone de vreo 2-3 ani sunt pe acest forum, mereu aceeasi intrebare “cand romania in primul val” iti raspund eu acum NEVER.
    Sper ca la anul sa nu mai pui aceasta intrebare, ne-am obisnuit sa fim in al doile sau al treilea val, inca de la aderarea la uniunea europeana :)), relax, take it easy.