Landscape view pe iPhone 6 Plus – noul mod de a utiliza aplicatii pe iPhone

  Landscape view este o noua functie implementata de catre compania Apple in iOS 8 pentru iPhone 6 Plus, ea aduca o noua modalitate de a utiliza aplicatiile in acest terminal. Dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, Landscape view ne va permite sa utiliza Springboard-ul si o multitudine de alte aplicatii in landscape model pe iPhone 6 Plus, totul in ideea de a beneficia de spatiul suplimentar disponibil pentru afisarea de continut.

To make the most of the even larger display on iPhone 6 Plus, many built-in apps — like Mail, Calendar, and Stocks — have been redesigned to help you be more productive. Simply switch from portrait to landscape to see some of your favorite apps take on a whole new dimension.

  Totul functioneaza prin simpla rotire a ecranului, fara a activa vreo alta optiune din vreun meniu al iDevice-urilor, asa ca vom avea posibilitatea de a ne bucura de mai mult continut in iOS pe noul ecran. Exact precum in cazul Display Zoom, desi functia este disponibila numai pe iPhone 6 Plus, ea cu siguranta va fi activata si pe iPhone 6 sau alte iDevice-uri de indata ce ele vor fi jailbroken.