CEO-ul Louis Vuitton sustine ca Apple Watch este prea feminin, ca are design-ul gandit de un student

  Apple a prezentat saptamana aceasta Apple Watch impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar producatorii elvetieni de ceasuri incep deja sa reactioneze dupa aparitia noului produs al celor din Cupertino. CEO-ul Louis VuittonJean-Claude Biver a afirmat intr-un inverviu recent ca Apple Watch un are sex appeal, ca este prea feminin si ca el seamana cu restul smartwatch-urilor lansate deja pe piata de catre diversi alti producatori de terminale mobile.

This watch has no sex appeal. It’s too feminine and looks too much like the smartwatches already on the market. To be totally honest, it looks like it was designed by a student in their first trimester.

  Cei de la Louis Vuitton detin brand-urile Hublot, Tag Heuer si Zenith si acum se vad amenintati de noul produs al celor din Cupertino, Jony Ive afirmand recent ca acesti producatori elvetieni ar trebui sa se teama de Apple Watch. Mai mult decat atat, CEO-ul LV sustine ca Apple Watch ar avea un design similar cu ceea ce ar putea concepe un student aflat in primul an al facultatii de design, atacandu-l direct pe Jony Ive pentru creatia echipei sale.

  Reactiile sunt cat se poate de normale in fata unui produs care a generat interes mai mare decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar asta spune foarte multe despre viitorul sau. In trecut fostul CEO Microsoft, Steve Ballmer, a luat in deradere iPhone-ul si a spus ca produsul nu va fi achizitionat de cineva, dar stim cu totii cum s-a finalizat aceasta teorie.