Jony Ive confirma lansarea iWatch, avertizeaza producatorii elvetieni de ceasuri

  Pe data de 9 septembrie Apple va prezenta iPhone 6 si, probabil, iWatch, insa inainte de a vedea viitorul smartwatch al companiei americane, avem astazi o confirmare a existentei sale venita chiar de la sursa. Conform unui designer care lucreaza la Apple, celebrul vicepresedinte senior si sef al echipei de design, Jony Ive, s-a laudat in cadrul companiei in legatura cu design-ul pe care l-a conceput pentru iWatch, avertizand in acelasi timp ca el va crea probleme pentru producatorii elvetieni ce ceasuri.

According to a designer who works at Apple, Jonathan Ive, Apple’s design chief, in bragging about how cool he thought the iWatch was shaping up to be, gleefully said Switzerland is in trouble — though he chose a much bolder term for “trouble” to express how he thought the watchmaking nation might be in a tough predicament when Apple’s watch comes out.

  In ultimele luni pe internet au aparut diverse zvonuri care sugerau faptul ca Apple va dezvolta iWatch ca un accesoriu vestimentar si ca multipli directori ai unor producatori elvetieni de ceasuri au fost abordati pentru angajare in cadrul companiei americane. Aceasta strategie compania Apple a reusit sa angajeze unii oameni importanti din cadrul producatorilor elvetieni de ceasuri, iar daca este sa-i dam crezare lui Jony Ive, atunci ei au ajutat Apple sa produca un iWatch grozav.

  Desi iWatch urmeaza sa fie prezentat pe 9 septembrie, el ar trebui sa fie lansat abia la inceputul anului viitor. Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.