Sondaj: iPhone 6, iPhone 6 Plus sau Apple Watch ? Ce nou produs Apple te-a fascinat cel mai mult ?


  iPhone 6, iPhone 6 Plus sau Apple Watch au fost prezentate oficial de catre compania Apple in cursul zilei de marti intr-o conferinta extrem de interesanta, ultimul dintre ele urmand a fi lansat la inceputul anului 2015. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au aparut totusi intr-o multitudine de imagini de-a lungul ultimelor luni, iar asta a cam “taiat” din entuziasmul de a vedea un produs complet nou, insa chiar daca nu le-ati fi vazut, le-ati fi considerat a fi grozave?

  Nu influentez sondajul prin a spune ceea ce m-a fascinat pe mine in conferinta organizata de catre compania Apple zilele trecute, insa sunt foarte curios ce parere aveti voi despre ceea ce a pregatit Apple.

20 COMENTARII

  1. Fara suparare, mi se pare de neacceptat atitudinea unora. Pana la urma este o munca depusa de cineva si nu e corect ca unii sa-si bata joc in halul asta !!!!

  2. Nici o suparare, cel putin nu fata de noi. Primim sute de comentarii in astfel de zile si ne mai scapa cate unul de acest gen. Cine intelege realmente ceea ce facem noi bine, cine nu… la fel bine, nu poti impaca pe toata lumea.

  3. Telefoanele si-au urmat cursul firesc, dupa cum cere piata. In schimb ceasul l-au dus de la nivelul de” de ce nevoie am de asa ceva” la un gadget pe care o sa-l vedem foarte des la mainile utilizatorilor. Da, e perfectibil, se va mai lucra la el cu siguranta. Dar in timp ce altii au 1-2 modele sau prototip ei au venit cu 30 de modele, acoperind toata masa de oameni indiferent de varsta si statut incat e greu sa mai ignori un astfel de accesoriu. Asta e wow

  4. @Adrian Nu e monopol, sa-ti exprimi parerea intr-un mod civilizat e ok, dar cred ca nu e OK sa lasi pe cineva sa-si bata joc de tine sau de munca ta, nu mi se pare monopol sa stearga asemenea comentarii. Am aplicatia Idevice de cand a aparut, vad comentarii care de multe ori nu au nici o legatura cu exprimarea pararilor, sa nu mai vorbim de respect, care din pacate lipseste cu desavarsire.

  5. Iphone 6 . Mai revolutionar a fost 5s la design decât 6 . Dar e evolutie normala si sper sa-mi,schimb părerea cand îl voi vedea live. Ceasul in schimb…atât de multe necunoscute si trag de timp pana îl scot. Daca nu e rezistent la apa e modest si am văzut concept dupa Motorola 360. Conceptul acela arata intr-adevăr intr-un mare fel

  6. Iulia, te citez : “Dar in timp ce altii au 1-2 modele sau prototip ei au venit cu 30 de modele, acoperind toata masa de oameni indiferent de varsta si statut incat e greu sa mai ignori un astfel de accesoriu. Asta e wow.”
    La ce te referi? La telefoanele scoase de Samsung? Sau la ceasurile scoase de Apple?
    Sau lucrurile astea se masoara cu doua cantare? Cand e vorba de Apple e super, cand e vorba de Samsung e naspa.
    Sper ca ai prins ironia.

  7. Clar , iPhone 6 , datorita faptului ca au schimbat design-ul si au venit cu imbunatatiri la partea hardware + display-ul de 4.7 inch care face toti banii !

  8. Nu se poate spune ca e modest.Fata de Motorola ,Apple Watch vine cu 6 variante de carcase din otel,aluminiu si aur,si acestea in 2 dimensiuni,plus o multitudine de bratari,curele,din silicon,piele,otel.Sa nu uitam senzorii si posibilitatile de personalizare a informatiilor pe ecran.Dar…mare neajuns ar fi daca nu este waterproof.Ar fi fost perfect:(((

  9. Pot spune ca iphone 6 mi se pare ok , dar nu pot spune ca sunt fascinat ……deci votul meu pentru —fascinat— este , nici unul.