iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost dezvoltate in baza dorintelui lui Steve Jobs, Apple Watch este primul produs al lui Tim Cook


Dupa prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus au aparut numersoase speculatii care il prezentau pe Steve Jobs ca “intorcandu-se” in mormand la aparitia acestor noi produse ale companiei Apple, insa realitatea este ca ele au fost dezvoltate in baza specificatiilor sale. Intr-un interviu acordat de catre Tim Cook pentru ABC News, actualul CEO al Apple a afirmat ca Apple Watch este primul produs dezvoltat numai in baza indicatiilor sale, semn ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost gandite de catre Steve Jobs inca din 2011.

  Foarte multi s-au indoit de capacitatea lui Tim Cook de a realiza produse grozave in lipsa actualului CEO Apple, Steve Jobs, insa conferinta de aseara ne-a demonstrat ca aceste indoieli nu au o baza reala. Apple Watch se anunta a fi un produs extrem de grozav, chiar daca este inca departe de a fi lansat oficial pe piat,a el fiind pregatit pentru a revolutia piata smartwatch-urilor.