Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost dezvoltate in baza dorintelui...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost dezvoltate in baza dorintelui lui Steve Jobs, Apple Watch este primul produs al lui Tim Cook


Dupa prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus au aparut numersoase speculatii care il prezentau pe Steve Jobs ca “intorcandu-se” in mormand la aparitia acestor noi produse ale companiei Apple, insa realitatea este ca ele au fost dezvoltate in baza specificatiilor sale. Intr-un interviu acordat de catre Tim Cook pentru ABC News, actualul CEO al Apple a afirmat ca Apple Watch este primul produs dezvoltat numai in baza indicatiilor sale, semn ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost gandite de catre Steve Jobs inca din 2011.

  Foarte multi s-au indoit de capacitatea lui Tim Cook de a realiza produse grozave in lipsa actualului CEO Apple, Steve Jobs, insa conferinta de aseara ne-a demonstrat ca aceste indoieli nu au o baza reala. Apple Watch se anunta a fi un produs extrem de grozav, chiar daca este inca departe de a fi lansat oficial pe piat,a el fiind pregatit pentru a revolutia piata smartwatch-urilor.

 • unu

  Imposibil ca SJ sa fi aprobat un smartphone cu ecran mai mare de 4 inci. Cum putea SJ sa se gandeasca la NFC de pe atunci?
  Astia de la Apple ne iau drept naivi…

 • JohnnyD

  Abureala de marketing

 • KlaudiNhO

  Pana cand apare o sa fie copiat la greu

 • ratza

  “Unu” la mana, nu vrei sa îți folosește ultimul neuron si sa dai un search pe Google despre NFC??? Si doi la mana, asta este un site pt pasionați nu pt “ciupercari”!!!

 • ratza

  *folosești

 • unu

  @ ratza, cand nu ai argumente inteligente pentru a combate o idee, macani si ii jignesti pe ceilalti… Cine e ciupercarul? 😀