Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus inregistreaza deja preturi de vanzare aproape duble pe website-urile...

iPhone 6 Plus inregistreaza deja preturi de vanzare aproape duble pe website-urile de licitatii din SUA

  Daca anul trecut versiunea aurie a iPhone 5S s-a dovedit a fi “steaua” lansarii, fiind cea mai cautata, anul acesta iPhone 6 Plus este terminalul pe care foarte multa lume si-l doreste dar nu-l poate avea. Avand in vedere ca iPhone 6 Plus este disponibil in cantitati extrem de limitate la magazinele Apple, in SUA website-urile de licitatii afiseaza preturi de vanzare aproape duble pentru acest terminal, lucru normal cand cererea este foarte mare.

  Avand in vedere ca nici iPhone 6 nu mai este disponibil pentru comanda cu livrare in data de 19 septembrie, este clar ca vor exista terminale putine disponibile pentru cei interesati sa faca o achizitie din afara unui magazin, preturile urmand a fi pe masura. De altfel era de asteptat ca preturile iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa fie mari la cei care cumpara dispozitivele pentru a le revinde, asa ca daca veti dori unul acum, trebuie sa fiti pregatiti sa platiti un premium.

 • Victor Preda

  Ce v-am spus eu in legatura cu iPhone 6 Plus , e singurul care face difereta , merita toti banii ,,
  Astept confirmarea ram-ului ,

 • Daniel

  Uite ca e cerere pt paleta Apple. Chiar sunt curios cum arata si cum se simte in realitate. Am Nokia 1520 dar parca as vrea ceva mai practic , mai comod . Bateria e un factor important si astept testele de acest gen pt o comparatie

 • Marius

  Cati rami are iphone 6 plus? Are unul sau doi?

 • Marius

  2gb?*

 • amfetamin

  Zaone,la care dintre cele doua modele te-ai hotărât pana la urma? Te tot întreb pe la diferite post-uri,dar văd că te faci ca plouă… nu că la Timisoara n-ar ploua,dar ma rog. :-))

 • @amfetamin: Le-am luat pe ambele pentru review, nu stiu daca o sa le tin pe ambele, sau o sa dau un plus pe un 6.