Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret abonament la operatorii de...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret abonament la operatorii de telefonie mobila din Romania

 

    iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt inca departe de a fi lansate in Romania, insa chiar si asa, putem discuta despre posibilele preturi pe care terminalele le-ar putea avea la abonamente. V-am spus ca in lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc, cel mai probabil, abia pe la inceputul lunii noiembrie si avand in vedere cererea foarte mare pentru cele doua terminale in strainatate, nu cred ca le vom vedea mai curand.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret abonament Romania

Avand in vedere ca iPhone 6 costa exact cat costa iPhone 5S anul trecut, ma astept ca operatorii sa nu-si modifice oferta chiar atat de mult si sa vanda cele trei versiuni ale terminalului la preturi extrem de apropiate de cele de anul trecut, ele variind in functie de abonamentul ales. In ceea ce priveste iPhone 6 Plus, ma astept la o diferenta de minim 100€ in plus la abonamente, avand in vedere ca in strainatate asa a ales Apple sa le diferentieze, iar operatorii de telefonie mobila i-au urmat exemplul.

  Desi stiu ca in fiecare an multi dintre voi se asteapta la minuni in ceea ce priveste preturile la abonament pentru terminale iPhone, va spun ca nici anul acesta nu veti avea surprize placute pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Operatorii vor avea aceleasi abonamente scumpe pentru terminale si vor vinde dispozitivele la preturi mari, asa ca ar fi bine sa va pregatiti buzunarele si mintea pentru o cheltuiala pe masura, daca veti dori sa o faceti.

 

 • Sebastian

  Titlu de can can.

 • dory

  Nimic nou..

 • Daniel

  Titlu ce ma face sa dau unfolow. Si asa stau gratis măcar sa nu ma simt si vinovat pe,lângă faptul ca citesc o stire slaba

 • Bogdan^

  Realitatea e ca zaone e de ceva timp in zona si stie cum merge.

 • loveapple

  cel de 64 gb o sa fie aiba acelasi pret ca cel de 32gb la 5s ?!

 • vichi

  Telekom nu face vre’o surpriza?

 • se7en

  Telekom iti da 5s cu 1800 la ab de 50 euro…romania frate..vai de noi

 • @Sebastian, Daniel: Va astept in noiembrie cu scuzele de rigoare, pe care le astept si de la toti care m-au facut in diverse feluri cand am prezentat machetele iPhone 6 si iPhone 6 Plusm acuzandu-ma ca mint si alte mizerii. S-a vazut cine a avut dreptate in final, va astept si pe voi.

 • Răzvan

  Sunt șanse sa apară la Orange prin Octombrie , Zaone?

 • bogdan

  e bn ca romania se aliniaza la standardele preturilor din vest…. si trimit telefone in valul 2 in insula man…:)))) foarte tare, dovedeste faptul ca apple n are idee cat de dispusi sunt romanii sa fie in pas cu moda! :))

 • anonimous

  Vrejealis maximus.
  In 2011, la Pantera 29, iphone 4S m-a costat 1000ron. In 2012, iPhone 5, la pantera 31 m-a costat 1400/1500, iar anul trecut, la pantera 44, 5S a fost 1600. (Macar mi-au dat 285€ pentru 4s, la buy-back).
  Deci 6-le o sa fie si mai scump. Sa te fure pe fata.

 • amfetamin

  @anonimus: si la vodafone aceasi chestie,4s in 2011 la ab de 19 euro/2ani l-am luat cu 400 euro,acum 5S la RED 19 e 530 euro(acum cateva luni cand inca era RED 29 era 480 euro). De iphone 5 nu stiu cat era la ei,ca l-am luat de la mica publicitate(dar era tot de la vodafone luat cu factura si garantie) dar oricum era peste pretul lui 4S la acelasi ab. Eu prevad ca la Vodafone o sa fie la RED 19 in jur de 550-580 euro,pe ab pe 2 ani bineinteles.

 • Mihai

  Sunt curios daca telekom va avea program de buyback… Pe site nu apare nimic inca…