iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret abonament la operatorii de telefonie mobila din Romania

 

    iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt inca departe de a fi lansate in Romania, insa chiar si asa, putem discuta despre posibilele preturi pe care terminalele le-ar putea avea la abonamente. V-am spus ca in lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc, cel mai probabil, abia pe la inceputul lunii noiembrie si avand in vedere cererea foarte mare pentru cele doua terminale in strainatate, nu cred ca le vom vedea mai curand.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – pret abonament Romania

Avand in vedere ca iPhone 6 costa exact cat costa iPhone 5S anul trecut, ma astept ca operatorii sa nu-si modifice oferta chiar atat de mult si sa vanda cele trei versiuni ale terminalului la preturi extrem de apropiate de cele de anul trecut, ele variind in functie de abonamentul ales. In ceea ce priveste iPhone 6 Plus, ma astept la o diferenta de minim 100€ in plus la abonamente, avand in vedere ca in strainatate asa a ales Apple sa le diferentieze, iar operatorii de telefonie mobila i-au urmat exemplul.

  Desi stiu ca in fiecare an multi dintre voi se asteapta la minuni in ceea ce priveste preturile la abonament pentru terminale iPhone, va spun ca nici anul acesta nu veti avea surprize placute pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Operatorii vor avea aceleasi abonamente scumpe pentru terminale si vor vinde dispozitivele la preturi mari, asa ca ar fi bine sa va pregatiti buzunarele si mintea pentru o cheltuiala pe masura, daca veti dori sa o faceti.