AudioOut iti permite sa asculti muzica prin difuzorul iDevice-urilor chiar si cand ai casti conectate

  AudioOut este un nou tweak pentru iDevice-uri disponibil in Cydia din cursul acestei seri, iar cu ajutorul sau putem asculta muzica in difuzoarul iDevice-urilor noastre chiar si cand avem castile conectate in portul audio al terminalului. AudioOut are implementat un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar prin intermediul sau permite activarea sau dezactivarea acestei functionalitati in orice moment dorim, fara niciun efort.

Audio through device speaker when headphones are connected. Headphone jack broken off but want to still play audio through the device speakers? Want to use your headphone’s remote but route audio through the device speakers? AudioOut will do just that. Enable / Disable through the settings app.

  AudioOut este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentiOS 8 jailbreak – cat vei avea de asteptat?
Articolul următoriPhone 6 si iPhone 6 Plus – review detaliat (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.