iOS 8 si cartelele de decodare pentru iPhone

  iOS 8 a fost lansat oficial de catre Apple si acum probabil va intrebati daca iPhone-urile voastre vor mai putea fi decodate in continuare folosind cartelele de decodare compatibile cu iOS 7. In baza comentariilor facute de catre voi aici, se pare ca iOS 8 nu blocheaza in vreun fel posibilitatea de a decoda terminale iPhone folosind cartele R-SIM sau Gevey, insa desigur ca nu vorbim aici si de activare care trebuie facuta cu o cartela a operatorului pe care este codat terminalul.

  De aproximativ 2 ani de zile Apple nu mai blocheaza cartelele de decodare pentru iPhone prin update-uri ale iOS-ului, asa ca era destul de clar ca nici cu iOS 8 nu se va schimba ceva din acest punct de vedere. Chiar daca nu va pot confirma 100% sigur ca terminalul vostru nu va fi afectat de update, puteti discuta in comentarii despre succesul/insuccesul generate de tentativa de a instala iOS 8 si a decoda un iPhone folosind o cartela de decodare.

53 COMENTARII

 1. Prietena mea are iphone 5 decodat cu gevey si mereu si-a facut update la toate versiunile de ios7 fara sa-i trebuiasca cartela originala pe care era codat. In acest caz este posibil sa-i ceara astfel de activare?

 2. @Marius probabil a facut doar update. Doar la restore iti cere sa reactivezi telefonul din cate stiu eu. Deci gevey-ul prietenei lui @Marius nu are nimic special.

 3. [url=http://postimg.org/image/q2bbklwsz/][img]http://s29.postimg.org/q2bbklwsz/10681877_712584425482744_1700090433_n.jpg[/img][/url]

  imi poate confirma cineva daca functioneaza aceasta cartela de decodare pentru ios 8 sau ios 7.1

  momentan am 7.0.4

  multumesc

 4. iPhone 5s decodat cu r sim mini 2 v9.8 merge pe iOS 8!!! Problema este ca irose tool încă nu merge pe iOS 8! Deci nu putem sa trecem telefonul din 3G in 2g => nu primim apeluri și SMS uri! Așteptăm update pentru irose tool si totul va fi ok!

 5. Am facut update la iOS 8 unui iPhone 5 cu R-Sim Mini+ si functioneaza normal ca si pe iOS 7. Sper ca informatia sa ajute pe cineva!

 6. Voodoo, nu pot sa te asigur ca merge. Nu am testat…probabil ca functioneaza doar in cazul in care acest R-Sim 8 + a fost lansat dupa al meu R-Sim Mini+

 7. Salut pentru cei care intreaba am facut update la ios 8 si merge cu r sim 9 pro netul 3g merge 4g nu am semnal ca sa imi dau seama primesc mesajele totul e ok .

 8. Tocmai am trecut la ios 8 pe iPhone 5 decodat cu r-sim 8 si merg toate doar ca neavând jailbreak nu ai acces la meniul self care iar in loc de 3G iti arată 4G ca la ios 7 de altfel..țin sa menționez ca i-am dat update si nu restore la ios 8 cu restore s-ar putea sa va ceara sa activati telefonul.

 9. Salut, am un 5s cu r-sim 9 …spuneti-mi va rog daca pot sa-i fac update.. Citesc la articole de-mi suna apa-n cap, si tot nu gasesc ceva ce sa ma ajute… :))

 10. A facut cineva upgrade la ios. 8 pe iphone 4s decodata cu gevey / R-sim?
  In momentul de fata mai am un iphone 4s ( codata Japonia SFBank si decodat prin R-sim 9pro si astazi o sa trec la IOS 8 si revin cu mesaj daca functioneaza sau nu 🙂 .
  Doamne ajuta!:)

 11. Asa cum am promis mai sus am revenit cu rezultatul
  Iphone 4s ( codat Softbank) decodat cu R-SIM 9pro a facut cu update si decodat IOS 8.02
  acelasi test si pe Iphone 5 codat vodafone / Iphone 5s codat

  se pare ca R-SIM 9Pro isi fc treaba f bine.
  Bafta tuturor!

 12. , si eu am facut update la ios 8.0.2 DE pe 5s codat UK O2 si am reusit.. Cu multe rugaciuni si cu r-sim 9
  Problema este ca al meu era prin ir0se si acum nu-mi merge netul pe cartela, si are semnalul cam slab..

 13. Salut!Am un ip5 decodat cu r-sim 9 pro …pot face update la 8.0.2? dintre cei care au facut asta,se merita?sau e mai ok varianta 7.1.2?

 14. Ionut, nu prea are rost sa-ti faci update.. Eu daca as putea as trece inapoi pe 7.1.1. Deoarece aveam semnalul mult mai bun, si aveam net pe cartela.. Si acum am net pe cartela daca ma chinuiesc 15-20 min sa tot scot cartela atunci isi revine 3g-ul … IR0SE NU MAI FUNCTIONEAZA PE ios 8 !!! Dar totusi telefonul are semnal dar nu la fel de bun ca inainte…
  E decizia ta ionut.. Eu nu te sfatuiesc.

 15. Salut am o problema am 5s iOS 8.1 r-sim 9 nu pot trimite sms-URI la numerele din agenda care au +40 trebuie sa copii numărul fără +40 ca sa pot trimite. Știe careva cum pot sa rezolv ? Va multumesc !!

 16. Salut.am iphone 5s ios 8.0.2 cu r-sim mini 2 functioneaza aproape perfect(fara internetul de pe cartela)intrebarea mea eate daca cineva a facut update la 8.1 si a reusit sa ii faca activare cu vreun r-sim

 17. buna seara, am un iphone 5s cu gevey, si nu pot sa il activez, imi puteti spune de ce nu pot? i.am dat resetare dar nu avea cont icloud, am fost si la service si mi.au spus ca am icloud