Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cum activez inregistrarea video la...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cum activez inregistrarea video la 60 FPS ?

  Compania Apple a promis ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea inregistra clipuri video in format 1080p la 60 FPS, insa desigur ca nu a activat nativ optiunea pentru terminalele comercializate acum. In aceasta idee, oricine este interesat sa inregistreze clipuri video la rezolutie maxima la 60 FPS trebuie sa acceseze meniul Photos & Camera a aplicatiei Settings si sa caute optiunea Record Video at 60 FPS pe care trebuie sa o activeze.

  Dupa activarea sa veti inregistra clipuri video cu un framerate dublu fata de cel normal, aceste clipuri video urmand a ocupa mai mult spatiu in terminalele voastre, asa ca folositi functia cu grija, deoarece s-ar putea sa nu mai aveti spatiu pentru a inregistra continut multimedia sau a instala aplicatii. Functia poate fi oricand dezactivata de catre noi din acelasi meniu al aplicatiei Settings, asa ca daca nu ii gasiti rostul, puteti reveni la setarea nativa oricand.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • 1amic

    S-a cam dus vremea modelului de 16gb.Bine macar ,ca acum diferenta de bani intre modele s-a pastrat ,si ofera variantele 16,64,128gb.Ar fi fost prea frumos sa ofere 32,in loc de 16gb:)

  • Ovv

    Varianta de 32 GB nu este prea reusita , cel putin la 5S . Are mari probleme cu camera , functioneaza doar cand vrea ea , de fapt tot telefonul are probleme de funtionare .