Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cum activez inregistrarea video la...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cum activez inregistrarea video la 60 FPS ?

  Compania Apple a promis ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea inregistra clipuri video in format 1080p la 60 FPS, insa desigur ca nu a activat nativ optiunea pentru terminalele comercializate acum. In aceasta idee, oricine este interesat sa inregistreze clipuri video la rezolutie maxima la 60 FPS trebuie sa acceseze meniul Photos & Camera a aplicatiei Settings si sa caute optiunea Record Video at 60 FPS pe care trebuie sa o activeze.

  Dupa activarea sa veti inregistra clipuri video cu un framerate dublu fata de cel normal, aceste clipuri video urmand a ocupa mai mult spatiu in terminalele voastre, asa ca folositi functia cu grija, deoarece s-ar putea sa nu mai aveti spatiu pentru a inregistra continut multimedia sau a instala aplicatii. Functia poate fi oricand dezactivata de catre noi din acelasi meniu al aplicatiei Settings, asa ca daca nu ii gasiti rostul, puteti reveni la setarea nativa oricand.

  • 1amic

    S-a cam dus vremea modelului de 16gb.Bine macar ,ca acum diferenta de bani intre modele s-a pastrat ,si ofera variantele 16,64,128gb.Ar fi fost prea frumos sa ofere 32,in loc de 16gb:)

  • Ovv

    Varianta de 32 GB nu este prea reusita , cel putin la 5S . Are mari probleme cu camera , functioneaza doar cand vrea ea , de fapt tot telefonul are probleme de funtionare .