iPhone 6 Plus – camera test – iDevice.ro (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_UQ3dOjzS7w&w=580&h=370]

  iPhone 6 Plus se afla din cursul acestei zile in posesia iDevice.ro si pe parcursul urmatoarei saptamani va voi prezenta cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stiti in legatura cu noul terminal al companiei Apple. Dupa comparatia cu iPhone 6 in ceea ce priveste dimensiunile, acum va prezint doua clipuri video si cateva poze inregistrate folosind camera principala a terminalului iPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus camera

 

  iPhone 6 Plus are o camera de 8 megapixeli cu 1.5µ si aperture f/2.2, senzor de imagine de 1/3”, rezolutie de 3264 x 2448 pixeli pentru inregistrarea pozelor si rezolutie 1080p(1920 x 1080 pixeli) pentru inregistrarea de clipuri video la 30 fps sau 60 fps. In aceasta idee, puteti vedea doua clipuri video in acest articol, fiecare dintre ele fiind inregistrate la rezolutie originala la 30 fps, ele avand bitrate de 16.8 Mbps si aproximativ 20 MB pentru fiecare 10 secunde de inregistrare.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EjcgR2RReT0&w=580&h=370]

  In ceea ce priveste pozele, ele au fost inregistrate atat folosind HDR, cat si fara HDR, aplicatia Camera neavand, din pacate, optiuni pentru controlarea ISO-ului, a expunerii si a altor setari necesare pentru inregistrarea de poze grozave. In lipsa acestui tip de setari, compania Apple a implementat un software care le ajusteaza automat pentru a inregistra poze cat se poate de bune in functie de conditiile din jurul nostru, pozele inregistrate in conditii de luminozitate oferind deasemenea un nivel crescut de detalii.

  Acestea fiind spuse, Apple a implementat o noua camera grozava in iPhone-urile sale in urmatoarele zile voi reveni cu exemple de clipuri video slow-motion la 240fps sau 1080p la 60fps. In concluzie, ce parere aveti despre camera noului terminal?