Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus – camera test – iDevice.ro (Video)

iPhone 6 Plus – camera test – iDevice.ro (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_UQ3dOjzS7w&w=580&h=370]

  iPhone 6 Plus se afla din cursul acestei zile in posesia iDevice.ro si pe parcursul urmatoarei saptamani va voi prezenta cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stiti in legatura cu noul terminal al companiei Apple. Dupa comparatia cu iPhone 6 in ceea ce priveste dimensiunile, acum va prezint doua clipuri video si cateva poze inregistrate folosind camera principala a terminalului iPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus camera

 

  iPhone 6 Plus are o camera de 8 megapixeli cu 1.5µ si aperture f/2.2, senzor de imagine de 1/3”, rezolutie de 3264 x 2448 pixeli pentru inregistrarea pozelor si rezolutie 1080p(1920 x 1080 pixeli) pentru inregistrarea de clipuri video la 30 fps sau 60 fps. In aceasta idee, puteti vedea doua clipuri video in acest articol, fiecare dintre ele fiind inregistrate la rezolutie originala la 30 fps, ele avand bitrate de 16.8 Mbps si aproximativ 20 MB pentru fiecare 10 secunde de inregistrare.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EjcgR2RReT0&w=580&h=370]

  In ceea ce priveste pozele, ele au fost inregistrate atat folosind HDR, cat si fara HDR, aplicatia Camera neavand, din pacate, optiuni pentru controlarea ISO-ului, a expunerii si a altor setari necesare pentru inregistrarea de poze grozave. In lipsa acestui tip de setari, compania Apple a implementat un software care le ajusteaza automat pentru a inregistra poze cat se poate de bune in functie de conditiile din jurul nostru, pozele inregistrate in conditii de luminozitate oferind deasemenea un nivel crescut de detalii.

  Acestea fiind spuse, Apple a implementat o noua camera grozava in iPhone-urile sale in urmatoarele zile voi reveni cu exemple de clipuri video slow-motion la 240fps sau 1080p la 60fps. In concluzie, ce parere aveti despre camera noului terminal?

 • Nu stiu daca mi se pare sau nu dar eu nu prea vad diferente fata de camera de pe iPhone 5S.

 • 1mihai

  Pt ca nu exista ce dracu, pot sa schimbe lentilele pana ….ca tot asa o sa se vada!

  Pozele chiar nu exceleaza iar videoclipurile la 1080 sunt……………………

 • Aurelian

  @1, @1mihai, daca nu vedeti diferenta atunci aveti o mare problema. Diferenta dintre iPhone 6 Plus si iPhone 5s, este de 100€ si 1,5 inch. :))

 • 1mihai

  Am mai spus asta in cateva randuri, am fost fan si posesor Iphone de la 3gs pana la 5S dar noile modele sunt…jalnice!

  Motivul pt care iphone-ul nu se duce in cap este IOS-ul care il tine in viata! Am sa raman fan Ipad si MacBook!

 • simioncosmin

  Eu nu înțeleg 3 chestii : in primul rând nu înțeleg unde e acel icloud drive prezentat la WWDC 2014 in stil Dropbox, nu înțeleg unde a dispărut VLC din app store si zoane când vei face si o app compatibila cu ipad .. ???????

 • Aurelian

  @1mihai, se pare ca si ios-ul are zilele numarate. Cel putin ios 8 e jale, parca e facut de niste studenti fumati dintr-un campus universitar. Apple a asteptat un an de zile sa scoata o noua versiune de soft dar se pare ca mai aveau nevoie de cel putin 6 luni ca sa ii dea drumu pe piata. I-ai dat drumu pe piata desi mai au destul de lucrat la el. Lasa ca experimenteaza cu utilizatorii, ei spun ce nu merge bine si Apple mai imbunatateste putin.

 • Aurelian

  …studenti fumati

 • Marius Constantin

  Era mai ok daca testul era facut pe soara. Intr-o zi inorata nu stiu la ce se asteapta lumea sa vada super claritate…

 • Aurelian

  @simioncosmin, se pare ca toate celelalte functii prezentate vor fi disponibile luna viitoare, cred ca o data cu ios 8.0.1. Mie mi-a sters Apple toate locatiile care le aveam salvate in Maps. Se sincronizau foarte bine cu ios 7. Cu noua versiune de ultima generatie au reusit sa-mi stearga toate datele si am pierdut multe adrese importante. Asta e Apple 2014.

 • @Marius Constantin: Deci camera e buna doar pe soare? Daca e buna, e buna oricand, nu doar cand e soare.

 • Aurelian

  @Marius Constantin, indiferent ca este zi sau noapte, soare sau ploaie, diferenta dintre camera i6 Plus si i5s, din ce vad eu, nu e vizibila cu ochiul liber. Doar pe hartie are cateva imbunatatiri.

 • Toma

  Se vede ca isi face treaba stabilizatorul optic