iPhone 6 Plus ajunge la iDevice.ro !

UPDATE: Puteti gasi aici un test pentru camera iPhone 6 Plus facut de iDevice.ro.

UPDATE 2: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

UPDATE 3: Aici aveti o comparatie a camerei cu iPhone 6 Plus.

UPDATE 4: Aici putet vedea cum sunt inregistrate clipurile video slow-motion la 240 FPS.

  V-am spus astazi care a fost experienta mea in cadrul lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Berlin, iar acum va vorbesc despre unul dintre noile terminale ale companiei Apple. iPhone 6 Plus a intrat deja in posesia mea in cursul acestei zile si in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata dispozitivul cand este tinut in mana, utilizarea sa in acest mod fiind imposibila fara a va folosi de sistemul conceput de catre compania Apple.

  Carcasa ramane in continuare, pentru mine, punctul slab al iPhone 6 Plus cand vine vorba de design, panoul frontal, pe de alta parte, se imbina cat se poate de bine cu marginile laterale si privit din fata noul iPhone arata foarte bine. Ecranul 1080p repreziznta un mare pas inainte facut de catre compania Apple, insa separat de problema legata de marime, veti sesiza rapid si o problema a aplicatiilor, acestea nefiind afisate chiar atat de clar precum v-ati dori, daca nu sunt optimizate pentru noua rezolutie.

  iPhone 6 Plus nu este chiar atat de greu precum v-ati imagina, este rapid precum orice alt iPhone nou lansat de catre compania Apple si va fi cu siguranta extrem de potrivit pentru cei cu maini mari, insa in restul cazurilor iPhone 6 este mult mai potrivit. Cu noutati legate de iPhone 6 Plus voi reveni pe masura ce voi avea ocazia de a mai utiliza terminalul. Le multumesc celor de la TELEKOM Romania pentru oferirea celor necesare pentru a va tine la curent in timp real cu tot ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata.