iPhone 6 Plus ajunge la iDevice.ro !

UPDATE: Puteti gasi aici un test pentru camera iPhone 6 Plus facut de iDevice.ro.

UPDATE 2: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

UPDATE 3: Aici aveti o comparatie a camerei cu iPhone 6 Plus.

UPDATE 4: Aici putet vedea cum sunt inregistrate clipurile video slow-motion la 240 FPS.

  V-am spus astazi care a fost experienta mea in cadrul lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Berlin, iar acum va vorbesc despre unul dintre noile terminale ale companiei Apple. iPhone 6 Plus a intrat deja in posesia mea in cursul acestei zile si in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata dispozitivul cand este tinut in mana, utilizarea sa in acest mod fiind imposibila fara a va folosi de sistemul conceput de catre compania Apple.

  Carcasa ramane in continuare, pentru mine, punctul slab al iPhone 6 Plus cand vine vorba de design, panoul frontal, pe de alta parte, se imbina cat se poate de bine cu marginile laterale si privit din fata noul iPhone arata foarte bine. Ecranul 1080p repreziznta un mare pas inainte facut de catre compania Apple, insa separat de problema legata de marime, veti sesiza rapid si o problema a aplicatiilor, acestea nefiind afisate chiar atat de clar precum v-ati dori, daca nu sunt optimizate pentru noua rezolutie.

  iPhone 6 Plus nu este chiar atat de greu precum v-ati imagina, este rapid precum orice alt iPhone nou lansat de catre compania Apple si va fi cu siguranta extrem de potrivit pentru cei cu maini mari, insa in restul cazurilor iPhone 6 este mult mai potrivit. Cu noutati legate de iPhone 6 Plus voi reveni pe masura ce voi avea ocazia de a mai utiliza terminalul. Le multumesc celor de la TELEKOM Romania pentru oferirea celor necesare pentru a va tine la curent in timp real cu tot ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata.

28 COMENTARII

  1. Parca era prea mare un telefon de 5.5. Parca nu suportai paletele. Ce s-a intamplat? Nu, nu sunt android, am un 5s pe care nu il schimb tocmai din cauza marimii

  2. Cred ca este cel mai urat iphone! Cel putin pentru anul in care traim, atatea idei si concepte frumoase si apple da cu nuca in perete.. De update ca si hardware, nu mai vorbesc:))))
    Multumesc apple ca nu “imi mai scoti” banii din buzunar si raman la 5S! Luxury 5S 😀

  3. Ia-ti zaone 6Plus,daca poti,oricum va creste peste tine pana te acoperă de tot!:-)) De comentarii idioate si fara rost din seria “paleta de ping-pong” si “parca ziceai ca cele de 5.5″…” oricum nu vei scăpa,dar pana la urma il iei pt tine si nu pt cititorii tai. Astept cu nerăbdare un test de autonomie cu 6+,dar in viața reala,nu ce zice Mastercheef cu baliverne gen 24h de convorbire. Si mai ales ma intereseaza autonomia lui 6+ fata de 5S! Spor la butonat!

  4. Sunt curios zaone oare încărcătorul lui 6 plus scoate mai mult curent pe teava decât a lui 5S dat fiind capacitatea bateriei aproape dubla? Oare in cat timp încarci un 6plus de la 0-100% fata de un 5S de ex?

  5. yupiii…au ajuns in 21012 si ipoanele….oricum,daca se aseaza in palma ca “uns” nu stiu cum alea cu android la aceeasi dimensiune era kkturi…astea in schimb sunt rachete nasa…naspa rau ca acum suntem in 2014…sa pierdut ritmul

  6. banuiam ca ai butonat macar o ora la el si iti poti face o opinie, 5s il pui in genunchi in mai putin de 6 ore cu setarile la maxim…

  7. Înainte de a emite sunete pe gura verificați dacă e conectata la cutia cu procesare verbala… vorba unui kmkz. Întrebările, evident, sunt puse de copii. Abia după un set de încărcare complet se poate spune cat, cum și ce e cu acumulatorul ( baterie pentru tineret) 😉 Zaone, adevărat tur de forță pana la Berlin.

  8. GLUMA: @idevice, am inteles ca azi ati primit iPhone 6 Plus, si ma gandeam sa va intreb daca e adevarat ca tine 6 zile bateria? :))
    ///
    Si acum sa revin… 🙂
    – Cum e cu colturile rotunjite?
    – Si o intrebare pentru viitorul apropiat, oare iPhone 6 se mai poate manevra cu o singura mana? Eu am un iPhone 5S si un NOTE 3, si ce imi place mult la 5S este design-ul, manevrabilitatea si sistemul care functioneaza perfect. NOTE 3-ul il folosesc doar la internet, datorita faptului ca Android-ul imi ofera o libertate deplina…