iPhone 6 ajunge la iDevice.ro !

UPDATE: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

UPDATE 2: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. UPDATE 3: Aici aveti o comparatie a camerei cu iPhone 6 Plus.

  V-am spus acum cateva ore ca iPhone 6 Plus a ajuns deja la iDevice.ro pentru testare si verificare, iar acum va spun si ca iPhone 6 se afla in posesia noastra pentru un review amanuntit. In imagini vedeti versiunea aurie a iPhone 6, iar daca va temeti de terminalele aurii, va spun ca diferenta extraordinara intre modelul argintiu si cel auriu nu exista in ceea ce priveste culoarea, mai ales daca va aflati intr-o camera fara prea multa lumina.

  Dupa cum probabil va asteptati, iPhone 6 este mult mai usor de utilizat cu o singura mana decat iPhone 6 Plus, in cazul meu atingerea partii superioare a ecranului facandu-se cu putin efort, fara a utiliza sistemul Reachability. Nu ma asteptam ca iPhone 6 sa se potriveasca atat de bine in mana si sa fie relativ usor de utilizat cu o singura mana, diferentele dintre cele doua terminale in ceea ce priveste atingerea partilor superioare a ecranului fiind enorma.

  Stiti deja ca nu sunt un fan al design-ului iPhone 6 si nu voi continua pe aceasta idee, insa va spun ca terminalul functioneaza exact la fel de fuild precum v-ati fi imaginat, asa ca din acest punct de vedere puteti sta linistiti. Cu detalii suplimentare despre iPhone 6 voi reveni in zilele urmatoare pe masura ce voi avea ocazia de a utiliza terminalul.

 Le multumesc celor de la TELEKOM Romania pentru oferirea celor necesare pentru a va tine la curent in timp real cu tot ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata.

UPDATE: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.