iPhone 6 ajunge la iDevice.ro !

UPDATE: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

UPDATE 2: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. UPDATE 3: Aici aveti o comparatie a camerei cu iPhone 6 Plus.

  V-am spus acum cateva ore ca iPhone 6 Plus a ajuns deja la iDevice.ro pentru testare si verificare, iar acum va spun si ca iPhone 6 se afla in posesia noastra pentru un review amanuntit. In imagini vedeti versiunea aurie a iPhone 6, iar daca va temeti de terminalele aurii, va spun ca diferenta extraordinara intre modelul argintiu si cel auriu nu exista in ceea ce priveste culoarea, mai ales daca va aflati intr-o camera fara prea multa lumina.

  Dupa cum probabil va asteptati, iPhone 6 este mult mai usor de utilizat cu o singura mana decat iPhone 6 Plus, in cazul meu atingerea partii superioare a ecranului facandu-se cu putin efort, fara a utiliza sistemul Reachability. Nu ma asteptam ca iPhone 6 sa se potriveasca atat de bine in mana si sa fie relativ usor de utilizat cu o singura mana, diferentele dintre cele doua terminale in ceea ce priveste atingerea partilor superioare a ecranului fiind enorma.

  Stiti deja ca nu sunt un fan al design-ului iPhone 6 si nu voi continua pe aceasta idee, insa va spun ca terminalul functioneaza exact la fel de fuild precum v-ati fi imaginat, asa ca din acest punct de vedere puteti sta linistiti. Cu detalii suplimentare despre iPhone 6 voi reveni in zilele urmatoare pe masura ce voi avea ocazia de a utiliza terminalul.

 Le multumesc celor de la TELEKOM Romania pentru oferirea celor necesare pentru a va tine la curent in timp real cu tot ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata.

UPDATE: Aici puteti vedea o comparatie a dimensiunilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

34 COMENTARII

  1. @khaan: Cum sa zdrăngăne lentilele omule???? Si 0,1mm daca se mișca lentila crezi ca mai poti face vreo poza?? Gandeste.

  2. Aveti idee daca un iphone care se vinde acum pe apple store US , la free contract – T Mobile -> poate fi folosit in Ro pe retelele noastre ?

  3. Acum am venit de la Saturn, si am probat 6 si 6 plus.
    Ca aspect nu sunt incantat , sunt subtiri ma gandesc ca daca l-am pus in buzunar la spate din greseala cred ca sa dus. Eu cred ca mai bine sa le foloseasca alti si sa asteptam parerile. Daca Zaone a facut rost asteptam parerile lui dupa o saptamana de folosire…

  4. In concluzie, iPhone 6 (+) este paleta sau nu? Ca Samsung galaxy S2 era paleta pentru toata lumea acum vreo 3 ani… Se poate baga in pantaloni, sau doar telefoanele cu Android de acum un an nu incapeau in buzunare, si noi faceam bascalie?

  5. @unu:
    Paletele de tenis sunt ultrausoare si din acest motiv sunt construite din fibra de sticla (a se citi plastic). Daca nu ati bagat de seama, iPhone 6/6+ pastreaza designul clasic din aluminiu (densitate 2.7 g/cm3)

  6. De ce sa fie mare un telefon de 138mmx67x6.9 .imaginati-va un nexus 5 care este aprox identic la marime cu ip6 doar ca o idee mai gros si mai lat decat ip6. Telefon mare incepe sa fie de la 142-143 mm si 70mm latime in sus ……
    deci ip6 este f ok ca si marime dupa parerea mea.Se putea face chiar mai compact de atat micsorand inca un pic bezelurile de sus-jos ca inca se putea acest lucru si nu ar fi sarit 132-133mm lungime …dar in fine.
    ps:privitator la zdranganit eu mult timp am crezut ca provine de la butonul de lock care cat este el de finut si bine incadrat tot undeva la nivel de micron “juca“ un pic in carcasa acolo si facea acel zgomot .Pe mine nu m-a deranjat niciodata acest aspect sincer sa fiu ,dar ca parere personala la ip6/ip6 plus nu mai exista din cauza ca butonul power este protejat de un gasket care are rol atat pt a impiedica umezeala/praf sa patrunda dar mai ales si sa anuleze acel mic joc si zdranganit,cauciucul acela fixandu-l puternic de tot acolo pe pozitie.

  7. Iphone 6 ajunge la idevice.
    Asa suna de parca ati fi mai multi intr-o firma carora apple l-a trimis spre review pt. publicitate.
    In loc sa spui ca l-ai cumparat tu din magazin si acum il testezi 🙂 suna mai cinstit.

  8. @Alex: Lol, Apple nu mi-a dat vreodata ceva gratuit, nu mi-a trimis vreodata ceva pentru review, nici nu m-a platit vreodata pentru ceva. Nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia asta :)))
    Anyway, da, l-am cumparat din magazin pentru test, nu e vreo rusine.

  9. @Zaone: ce specificatii au incarcatoarele de la 6 si 6 plus?
    Ma intereseaza un 6, voi pastra si 5S-ul si as vrea sa stiu daca voi putea folosi un singur incarcator (cel pentru 6 sau cel pentru 5S), pentru a-l folosi pentru ambele.
    Merci!

  10. @khaan – Ai dreptate
    @Cristian Mare si @bogdanbogdan – puneti mana si va interesati. Camera are autofocus si de la iphone4 incoace toate camerele zdrangane atunci cand sunt in standby. Ce-i drept, la ip4 e mai finut zgomotul, dar daca lovesti usor cu degetul in dreptul camerei si asculti cu atentie – se aude; iar eu cred ca se aude din ce in ce mai tare cu cat au ‘avansat’ camerele iphone-urilor. Sunf curios cum e la ip6. In concluzie, e ceva normal sa zdrangane.