iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt supuse unui nou test de rezistenta fara a fi distruse (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JS8f-hVsDzA&w=580&h=370]

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au trecut in cursul acestei zile printr-un nou test de rezistenta, dupa cel facut dimineata, insa de aceasta data dispozitivele celor de la Apple au rezistat cu brio in fata fiecarui impact cu pamantul. Desi atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus au fost „scapate” de la diferite distante, ecranele celor doua terminale au scapat intacte in urma testelor, carcasele fiind singurele care au avut parte de unele zgarieturi, normale de altfel.

  Ca sa fiu sincer, sunt extrem de placut impresionat de modul in care au rezistat cele doua terminale in testele pe care le vedeti in clipul video de mai sus, insa cred ca vor mai fi necesare altele pentru a ne putea face o idee. E greu de crezut ca Apple a facut terminale atat de rezistente la cazaturi, din aproape orice unghi, insa daca alte teste noi vor demonstrea acelasi lucru, atunci este clar ca avem in fata 2 terminale extrem de bine gandite.

Articolul precedentGoogle Search devine Google, aduce nou functii
Articolul următoriPhone 6 Plus – camera test – iDevice.ro (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.