Prima Pagina Apple Ce gasesti un cutia iPhone 6 si iPhone 6 Plus ?

Ce gasesti un cutia iPhone 6 si iPhone 6 Plus ?

  Pentru ca nu imi plac unboxing-urile, va prezint totusi produsele pe care Apple le impacheteaza cu grija in cutiile terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, imaginea mai sus fiind cat se poate de exemplificativa. Vorbim despre un incarcator, un cablu Lightning si o pereche de casti Earpods, ele fiind secondate si de materiale care va ajuta sa invatati cum sa va utilizati terminalul iPhone, o cheita pentru sertarul SIM fiind deasemenea disponibila.

  Pachetul este identic pentru toate terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, singura diferenta constand in faptul ca incarcatorul poate fi diferit pentru tarile in care prizele au o configuratie diferita, insa ceea ce vedeti in imaginea de mai sus veti primi si in Romania de la operatorii de telefonie mobila in noiembrie.

  In final, VAND iPhone 6, iar in acest articol gasiti detaliile complete.

 • Andrei

  no beats audio fk me

 • amfetamin

  Zaone,cat scoate încărcătorul lui 6+ fata de a lui 5S,dat fiind ca bateria e aproape dubla la 6+? Sau sunt la fel? In cat timp se încarcă un 6+ de la 0-100% fata de 5S de ex? E bine de știut,zic.

 • kelu

  bravo, chiar ca , unde sunt castile de la beats? pt ce au cumparat o asemenea firma daca nu pun in pachet accesorii de genu’?!

 • Fane

  Ca sa le vândă pe bani mai mulți! Daca le puneau in pachet cu iPhone si creștea pretul cu 50 de dolari i-ați fi certat.

 • @amfetamin: 50mv – 1A din ce am vazut eu, scrie foarte mic si nu am o lupa la indemana.

 • fof

  Zao…nu-mi afiseaza nici o poza aplicatia…in niciun articol. N-am probl cu internetul.

 • Mihai

  Care e treaba cu usb-ul reversibil? Nu am mai auzit nimic de la lansare incoace? Este sau nu?