iOS 8 downgrade la iOS 7 ramane in continuare posibil

UPDATE: DOWNGRADE-ul NU mai este posibil, iar detalii gasiti aici.

  In ziua lansarii iOS 8 v-am spus ca puteti face DOWNGRADE la iOS 7 deoarece Apple semneaza SHSH-urile pentru iOS 7.1.2, si pentru ca m-ati tot intrebat in ultimele zile daca acest lucru este posibil, revin cu acest mic tutorial. In aceasta pagina puteti afla rapid care versiuni ale iOS sunt in continuare semnate de catre compania Apple pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca veti sti cat timp puteti face iOS 8 DOWNGRADE la iOS 7.

iOS 8 DOWNGRADE la iOS 7

  In articolul de saptamana aceasta v-am prezentat procedura pe care trebuie sa o urmati pentru a efectua DOWNGRADE la iOS 7 fara probleme, insa revin cu pasii mai jos pentru a va usura procedura. Daca aveti Find My iPhone, asigurati-va ca stiti parola Apple ID-ului cu care este activat el in terminal pentru ca va fi necesara introducerea sa dupa restore, iar in aceeasi masura asigurati-va ca aveti o cartela de activare a operatorului pe care este codat iPhone-ul, daca este cazul.

  • Descarcati iOS 7.1.2.
  • Deschideti iTunes si conectati-va iPhone, iPad sau iPod Touch-ul la calculator.
  • introduceti-va dispozitivul in DFU Mode urmand instructiunile de mai jos:
    • apasa butonul Power/Lock si tine-l apasat timp de 3 secunde
    • fara a ii da drumul apasa si butonul Home si tine-le apasate inca 10 secunde, dupa care elibereaza butonul Power/Lock;
    • tine in continuare butonul Home apasat pana cand iTunes va recunoaste terminalul, desi ecranul este negru;
  • Tinand apasata tasta shift pe Windows sau option pe Mac apasati butonul Restore, alegeti ipsw-ul iOS 7.1.2 si asteptati sa se finalizeze procedura.

  Dupa terminarea procedurii de instalare veti trece prin procesul normal de activare, insa daca ati facut backup datelor in iOS 8, nu veti putea folosi acel backup in iOS 7.1.2. Daca doriti puteti face si jailbreak Pangu pe iOS 7.1.2 folosind acest tutorial.