iOS 8.0.2 – ce probleme ai intampinat ?

  iOS 8.0.2 a fost lansat in cursul acestei dimineti pentru iPhone, iPad si iPod Touch dupa ce iOS 8.0.1 a lasat multe iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, Apple recomandand DOWNGRADE la iOS 8 pentru a rezolva problema. Noua versiune a sistemului de operare aduce o multitudine de bug fix-uri pentru problemele existente in iOS 8, insa separat de ele exista si alte imbunatatiri pe care compania Apple le face fara sa anunte oficial acest lucru.

PROBLEME iOS 8.0.2

  Nu va poate spune nimeni cat de buna este autonomia bateriei iOS 8.0.2, insa va pot spune ca performantele iOS 8.0.2 sunt usor mai bune si aplicatiile par sa nu se mai inchida subit asa des. Separat de acestea, n-am observat vreo problema in utilizarea iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, asa ca ramane sa va intreb pe voi ce probleme ati avut dupa instalarea iOS 8.0.2 pe iPhone, iPad si iPod Touch, dar va spun ca inchiderile subite ale aplicatiilor nu au neaparat legatura cu Apple, ci cu aplicatia in sine.

  DOWNLOAD IOS 8 puteti face de aici pentru a instala noua versiune a sistemului de operare prin iTunes. In acelasi timp puteti face DOWNGRADE la iOS 7.1.2 din moment ce Apple inca nu a blocat salvarea de SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare.