Prima Pagina Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone...

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G si iPhone 2G – test detaliat de performante (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qWDGvkCXjek&w=580&h=370]

  Compania Apple sustine ca performantele procesorului iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt de pana la 50 de ori mai bune decat cele ale iPhone 2G, in cazul placii grafice diferenta fiind mult mai mare decat atat. Pentru a ne arata cat de mult au evoluat aceste terminale ale Apple de-a lungul timpului, cineva s-a gandit sa faca o comparatie pentru performantele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G si iPhone 2G.

  Pentru teste au fost verificate performantele terminalelor in diverse conditii de utilizare normala, adica inchidere/pornire, deblocare, blocare, sau accesarea de pagini, totul fiind incheiat cu un benchmark normal. Partea interesanta a acestui test este ca pentru fiecare tip de verificare au existat castigatori neasteptati si daca va gandeati ca iPhone 6 Plus si iPhone 6 trebuie sa iasa castigatoare, ei bine va spun ca va inselati, realitatea fiind complet diferita, dupa cum veti putea vedea si in clip.

 • x-ulescu

  Interesant:)

 • xby

  ce misto arata toate modelele la un loc

 • Aurelian

  Nu apar comentariile. Sau te-ai suparat @zaone ca am scris ca iPhone 3gs e mai rapid ca iPhone 6 Plus si mi-ai sters comentariul?

 • @Aurelian: Nu e nimic la moderare, scrie-l din nou te rog.

 • Aurelian

  Atat vroiam sa spun, ca din ce am vazut eu in video, 3GS se deblocheaza mai repede ca 6 Plus. Cu siguranta problema nu e hardware, ci este noul ios 8 care nu trebuia lansat in conditiile astea.