Prima Pagina Apple Iata evolutia incredibila a rezolutiei iPhone-urilor

Iata evolutia incredibila a rezolutiei iPhone-urilor

  In 2007 compania Apple lansa un iPhone 2G al carui rezolutie de 320 x 480 pixeli era in ton cu rezolutiile folosite de catre diversi producatori de smartphone-uri pentru propriile terminale disponibile pe piata la acea vreme. In 2014 compania Apple lansa iPhone 6 Plus care are o rezolutie 1920 x 1080 pixeli, iar in imagniea de mai sus puteti vedea care este diferenta in ceea ce priveste marimea unui screenshot inregistrat pe fiecare dintre cele doua tipuri de terminale produse de catre cei din Cupertino.

  Daca luam in calcul si diferenta in ceea ce priveste dimensiunile ecranelor iPhone 2G si iPhone 6 Plus, 3.5 inch vs 5.5 inch, atunci putem intelege cu adevarat cat de mult au evoluat iPhone-urile celor de la Apple in 7 ani de zile. Probabil in 2007 putini se gandeau ca in 2014 un smartphone produs de catre Apple va avea un ecran al carui diagonala este de 5.5 inch, insa iata ca acest lucru s-a dovedit a fi adevarat, in ciuda faptului ca multi fani Apple s-au indoit de posibila lor lansare.

 • nagy77

  Incredibil !!!, Eu ma uit la fimiu cate stie la 7 ani si cate stiam eu la 14 ani.
  Nu vad nimic incredibil in dezvoltarea speciei si a gindirii umane
  Totul e conform planului, de la maimuta la ………. ( cine o sti cum ne vom numii ).

 • LoveApple

  Poza e de la tine, cum ai pus logo-ul apple acolo ?

 • Drewas

  @LoveApple downloadeaza UniChar si acolo gasesti diferite caractere care nu sunt pe tastatura.

 • X

  Imi place apple, dar trebuie sa recunoastem ca altii au ajuns la rezolutia asta in 5 ani

 • LoveApple

  @drewas, multumesc frumos !

 • ady

  trebuie sa le multumim pe aceasta cale celor de la samsung,lg,htc ca au scos telefoane cu ecrane de 5 inch + daca nu appel si acum era tot la 3,5.Eu pe G3 au rezolutie 2k,peste 2 ani o sa vedem si la appel pe iphone 7.

 • Ionut T

  @loveapple sau cauta glyphboard din safari si gasesti acolo caractere 🙂

 • Ovidiu

  Evident ca HTC, Samsung, LG sunt cei care au impins lucrurile mai departe si au fortat tehnologia sa avanseze, Apple doar a preluat/ copiat whatever ce faceau ei si au imbunatatit putin pentru utilizatori si pt sume considerabile fireste :). Ceilalti au creat piata pt aceste produse, Apple a venit sa profite de pe urma a ce au creat restul

 • ric

  In 2017 va introduce si Apel-u 2k. Insa va fi cel mai cool 2k chiar dc probabil Sammy deja va testa 8k