Google Chrome update aduce noi optiuni interesante

Google Chrome - iDevice.ro

  Google Chrome este browserul dezvoltat de catre compania Google pentru o multitudine de sisteme de operare de pe glob, el fiind disponibil in App Store sub forma unei aplicatii dedicate pentru iPhone si iPad. Google Chrome a fost actualizat miercuri pentru a fi compatibil cu iOS 8, iar in cursul acestei zile un nou update a fost lansat, el aducand compatibilitate cu sistemul App Extensions pentru partajarea de continut, dar si compatibilitate mai buna cu vechile versiuni ale iOS.

  • Post and share content using App Extensions.
  • Compatibility with new versions of iOS.
  • Stability improvements and bug fixes.

  Separat de acestea, Google Chrome imbunatateste stabilitatea generala a aplicatiei si rezolva unele buguri ale versiunii anterioare, asa ca daca aveati probleme, el ar trebui sa fie rezolvate. Aplicatia Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Chrome – web browser by Google

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Browse fast on your iPhone and iPad with the Google Chrome browser that you love on desktop. Pick up where you left off on your other devices, search by voice and save up to 50% of data usage while browsin…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.9 Mb