Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus a fost declarat smartphone-ul cu cel mai bun ecran...

iPhone 6 Plus a fost declarat smartphone-ul cu cel mai bun ecran LCD

  iPhone 6 Plus are cel mai mare si mai bun ecran implementat in vreun smartphone al companiei Apple, iar intr-un test facut de catre expertii de la DisplayMate terminalul a fost pe deplin laudat. Conform doctorului Raymond Soneira, iPhone 6 Plus este smartphone-ul cu cel mai bun ecran LCD testat vreodata de catre el si vorbim despre o persoana care testeaza fiecare smartphone sau tableta lansate pe piata in ultimii ani de zile de catre diversi producatori de terminale mobile.

  Dupa cum veti vedea in articolul dedicat rezultatelor acestui test, iPhone 6 Plus isi surclaseaza “fratii” mai mici iPhone 6 si iPhone 5S din toate punctele de vedere, lucru care era de asteptat. Exprimarea speciala facuta de catre Soneira privind iPhone 6 Plus este special gandita pentru a nu plasa terminalul celor de la Apple peste noul Samsung Galaxy Note 4 lansat de catre compania Samsung, acesta fiind considerat in continuare a fi smartphone-ul cu cel mai bun ecran testat vreodata.

Based on our extensive Lab tests and measurements, the iPhone 6 Plus is the Best performing Smartphone LCD display that we have ever tested. It delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance. The iPhone 6 Plus is only the second Smartphone display (LCD or OLED) to ever get all Green (Very Good to Excellent) Ratings in all test and measurement categories (except for Brightness variation with Viewing Angle, which is the case for all LCDs) since we started the Display Technology Shoot-Out article series in 2006, an impressive achievement for a display. The iPhone 6 Plus has raised the bar for top LCD display performance up by a notch.

  Ecranul iPhone 6 Plus a fost laudat pentru luminozitatea superioara, afisarea cat se poate de corecta a culorilor, afisarea de imagini cu un contrast cat se poate de bun, insa asta nu-l face mai bun decat Samsung Galaxy Note 4.

 • Mimi

  Eu tocmai am primit un 5S nou din service noumax si apas pe ecran intr-un loc si el inregistreaza aproape jumatate de mm mai incolo. Si pana acum 1sampamana era best iPhone yet. Nu stiu despre ce vorbiti, dar astea nu sunt telefoane de 700eur, orice ar fi. Inainte de asta celui de dinainte i se dezlipise ecranul si butoanele erau varza. Doar softul si impresia artistica merita, restul…mediocru. A, si cand totusi dati atata pe el si va place la nebunie, sa stiti ca pretul include si cheltuielile mele cu retururile

 • Bogumir81

  Da….! Sunt și alte mărci!

 • sebip

  Am tresarit cand am văzut titlul…dupa care am văzut ca îi cel mai bun…dar in familia Apple.

 • Adioff

  Mai , aveti si voi niste preocupari … Ce conteaza ca nu e cel mai bun ecran ? Este f bun si ecranul de pe iPhone 4 ! Ce sa mai zicem de 6 …

 • ric

  Adioff ce sa zicem atunci de un Note 4?

 • se7en

  Atat ip 6 plus cat si note 4 sunt niste palete ordinare

 • bogdan

  azi m am jucatcu i6 si i6 in applestore din Weiden si doar i6 atrage privirea mea… cel de 5,5 este o tablet in toata regula…. zile astea tre sa ma decid intre i6 si lg g3… care desi are 5,5 inch e cat i6…. sper sa iauo decizie buna

 • unu

  Cum pot ei sa demonstreze ca Note 4 are un ecran mai bun decat iPhone 6 plus? Daca mie imi place iPhone 6 plus, de ce e Note 4 mai bun?

 • ric

  Unu vorbim e specificattliile ecranului.punct

 • EuGeorge

  @unu,un test in care se demonstreaza care ecran e mai bun nu se face pe criterii ca al tau de genul “daca mie imi place Iphone” cum de ala e mai bun? se fac niste teste si in functie de cate puncte obtine atat de bun e.

 • Pingback: REVIEW iPhone 6 Plus | iDevice.ro()

 • Pingback: REVIEW iPhone 6 - iDevice.ro | iDevice.ro()