iOS 8 are o rata mare de inchidere a aplicatiilor

  Va spuneam in aceasta seara ca iOS 8 are probleme cu aplicatiile care se inchid subit, un numar foarte mare de utilizatori raportand acest lucru pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Intr-o tentativa de a cuantifica intr-un grafic toate problemele intampinate de catre utilizatori in ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor, o companie americana ne spune ca rata de inchidere subita a aplicatiilor este de maxim 3.56% in cazul tuturor iDevice-urilor, iPhone 6 si iPhone 6 Plus avand cele mai mici procente.

  Partea proasta este ca rata de inchidere subita a aplicatiilor este cu 78% mai mare in iOS 8 decat in iOS 7, dar acest lucru probabil era de asteptat avand in vedere ca vorbim despre un update major. Multe aplicatii nu sunt pregatite pentru iOS 8, asa ca inchiderea subita in timpul utilizarii este normala pana cand ele vor fi actualizate corespunzator, iar acest lucru ar putea dura chiar si cateva luni de zile, avand in vedere modul in care s-au motivat dezvoltatorii in trecut.

  Daca inca nu ati facut update la iOS 8 puteti astepta linistiti inca 2 – 3 saptamani, insa daca ati facut deja update, inca mai puteti face DOWNGRADE la iOS 7.