iOS 8 are o rata mare de inchidere a aplicatiilor

  Va spuneam in aceasta seara ca iOS 8 are probleme cu aplicatiile care se inchid subit, un numar foarte mare de utilizatori raportand acest lucru pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Intr-o tentativa de a cuantifica intr-un grafic toate problemele intampinate de catre utilizatori in ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor, o companie americana ne spune ca rata de inchidere subita a aplicatiilor este de maxim 3.56% in cazul tuturor iDevice-urilor, iPhone 6 si iPhone 6 Plus avand cele mai mici procente.

  Partea proasta este ca rata de inchidere subita a aplicatiilor este cu 78% mai mare in iOS 8 decat in iOS 7, dar acest lucru probabil era de asteptat avand in vedere ca vorbim despre un update major. Multe aplicatii nu sunt pregatite pentru iOS 8, asa ca inchiderea subita in timpul utilizarii este normala pana cand ele vor fi actualizate corespunzator, iar acest lucru ar putea dura chiar si cateva luni de zile, avand in vedere modul in care s-au motivat dezvoltatorii in trecut.

  Daca inca nu ati facut update la iOS 8 puteti astepta linistiti inca 2 – 3 saptamani, insa daca ati facut deja update, inca mai puteti face DOWNGRADE la iOS 7.

9 COMENTARII

  1. Eu cred ca iOS 8.1 va mai bun ! M-am pripit si l-am instalat pe 8…. Nu trebuia… Nu imi merg bine aplicatiile… Nici pe 5s nici ipad4….

  2. Pe 4s al meu am ultima versiune de la 7 si mi s-a intamplat sa se inchida safari, dar mai ales facebook… Acesta din urma merge execrabil!!! Trebuie sa astept 2 minute pana intra, dupa care se inchide de multe ori

  3. Sincer, sunt foarte multumit de ios 8 pe iphone 5.Ce e drept aplicatiile importante s-au pregatit deja pt ios 8.

    Anul trecut cand a aparut ios 7 aveam in 4s si dupa update am regretat alegerea, acum nu pot sa zic acelasi lucru…

    Orice ios are frumusetea lui asa ca mai usor cu reprosurile

  4. O mare porcarie ios8, am instalat pe ip5 si marea majoritate a aplicatiilor nu merg. Merge mult mai bine andoidul pe modele vechi de telefoane decat io8 pe ip5. Daca nu remediaza probleme urgent eu unul o sa renunt la ios pt andoid. S-au prostit si numai probleme au avut in ultimul an si ios 7 tot o porcarie.

  5. Eu sunt mulțumit de ios8 pe iPhone 4S.
    Merge apriape la fel de repede ca iOS7 mare parte din timp. Intr-adevar, are un mic lag la deschiderea aplicatiilor care nu sunt in background, aplicatia messages are bug-uri si aplcatia Camera este ceva mai lentă, dar sunt alte aplicații care mi se par mai rapide (Safari, de exemplu) si nu am absolut nicio problema cu animatiile de care se vorbea pe alte site-uri. Din punctul meu de vedere, beneficiile (quick reply, recent contacts in multitask, tastaturile terte, etc.) depășesc problemele de performanță.
    Precizez că am făcut update folosind iTunes, dar fără resetarea completă a telefonului.