iOS 8 genereaza numeroase probleme pentru utilizatori

iOS 8 aplicatii - iDevice.ro

  iOS 8 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si desigur ca el nu putea veni fara o multitudine de probleme pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, care s-au folosit de forumurile Apple pentru a-si expune nemultumirile. Incepem cu problemele Wi-Fi, vitezele de navigare pe internet scazand dupa update, iar la aceasta o adaug si eu pe cea care genereaza deconectari aleatorii de la anumite routere, atat pe iPhone 6, cat si pe iPhone 6 Plus, problema fiind una de compatibilitate cu anumite tipuri de hotspot-uri.

  Lasam Wi-Fi-ul in urma si trecem la performante, multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri functionand mult mai greu decat in trecut dupa instalarea iOS 8, iar aici vorbim desigur despre vechile terminale. Aceste probleme de performanta vin la pachet cu incalzirea excesiva a terminalelor si cu imposibilitatea de a utiliza anumite aplicatii in momentele in care performantele sunt scazute, iar o rezolvare pentru ele nu exista deocamdata si probabil nici nu va exista.

  In final ramanem cu problemele privind autonomia bateriei si cele referitoare la utilizarea sistemului iMessage, toate acestea fiind intalnite cu ocazia fiecarui update important pentru iOS-ul celor de la Apple. Voi ce probleme ati mai intampinat cu iOS 8?

  Daca doriti inca puteti face iOS 8 DOWNGRADE la iOS 7.