Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi afectat vanzarile de notebook-uri

iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi afectat vanzarile de notebook-uri

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate saptamana trecuta de catre compania Apple si ele cu siguranta au motivat multi utilizatori sa nu mai cumpere vechile produse ale companiei, dar si unele smartphone-uri sau tablete ale competitorilor. Separat de acestea, analistii asiatici sunt de parere ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi afectat inclusiv vanzarile de notebook-uri in cel de-al doilea semestru al anului 2014, utilizatorii preferand sa pastreze banii pentru noile produse Apple.

As the enterprise PC market’s replacement trend in the wake of Microsoft terminating support for Windows XP has not been as strong as expected and demand from the consumer PC market has been undermined by Apple’s mobile products, IT players are now placing their hope on 2015, industry sources said.

  Desi pare greu de crezut, analistii asiatici sunt de parere ca incepand din august consumatorii au preferat sa-si tina banii in portofele in vederea achizitionarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus, evitand sa achizitioneze notebook-uri sau produse similare. Producatorii de notebook-uri par sa fie totusi in asentimentul analistilor, astfel ca unii au decis sa reduca numarul de unitati comandate pentru sfarsitul anului, asteptand inceputul anului 2015 pentru a profita de o crestere in vanzari.

 • Radu

  Da sigur, o sa afecte de acum vanzarile la : masini de spalat, aragaze , frigidere smd.
  Cine vre sa i cumpere un notebook nu o sa plateasca in veci banii pentru un i6….
  Stai asa ca vin problemele , avalansa de probleme si nu o sa mai fie lumea chiar asa usor de prostit.

 • Aurelian

  :)) @Radu, ai fost tare!

 • Olimpiu

  Auzeam ieri la radio ca si vanzarea de masini noi in Ro in august a incetinit ingrijorator …

 • roby

  acu serios… de la un timp am crezut că numai pe facebook vad reclame dalea tâmpite , dar uite ca si aici sunt… Sincer acu vorbind , ce ma intereseaza pe mie de vânzările ălora ?

 • Pingback: REVIEW iPhone 6 Plus | iDevice.ro()