iPhone 6 Plus – asa il vei utiliza cu o singura mana (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=2xBUrgzZ6sQ&w=580&h=370]

  iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch si este cel mai mare iPhone construit vreodata de catre compania Apple, asa ca multi dintre voi se intreaba cum se vor descurca in a il utiliza in viata de zi cu zi. Ei bine in ideea de a va ajuta sa aflati cat de usor sau greu se poate folosi iPhone 6 Plus pentru diverse task-uri, am facut clipul video de mai sus in care va fac cunostinta cu viitorul vostru prieten bun numit Reachability, sistemul care aduce aplicatiile aproape de degetul vostru.

iPhone 6 Plus utilizare cu o singura mana

  Reachability pentru iOS 8 coboara partea superioara din interfata sistemului de operare la jumatatea ecranului pentru a ne permite sa accesam acele aplicatii sau butoane care sunt disponibile acolo, aceasta fiind singura metoda de a le atinge in timpul utilizarii cu o singura mana. Desigur vorbesc aici din perspectiva mea, un om cu o mana medie, care nu poate atinge coltul opus al ecranului cu degetul mare, asa ca Reachability face totul extrem de simplu, daca aveti putina rabdare.

  Reachability este activat printr-o dubla atingere, nu apasare, a inelului Touch ID din jurul butonului Home, iar de aici incolo aveti totul prezentat in clip. Acum sunt curios cati dintre posesorii de terminale iPhone 6 Plus se inteleg bine cu ele si Reachability ?

PS: Clipul video a fost inregistrat cu iPhone 6.

UPDATE: Aici gasiti experienta de utilizare cu o singura mana pentru iPhone 6.