Prima Pagina A8 iPad Air 2 ar putea avea 2 GB RAM, iPad Pro va...

iPad Air 2 ar putea avea 2 GB RAM, iPad Pro va contine un chip A8X

iPad Pro concept 2014 - iDevice.ro 8

  iPad Air 2 este modelul care va succede pe piata actuala tableta iPad Air, el fiind in momentul de fata in proces de certificare si validare inaintea inceperii productiei in masa in fabricile Foxconn. Pana la posibila sa prezentare din luna octombrie, aflam ca Apple ar intentiona sa implementeze in iPad Air 2 2 GB RAM, cantitatea care s-a zvonit ca va ajunge in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa in final a fost tinuta pentru un viitor update pentru linia de iPhone-uri ale companiei.

  Avand in vedere ca Apple a dublat cantitatea de RAM a iDevice-urilor in noile tablete, nu este exclus ca iPad Air 2 sa vina intr-adevar cu 2 GB RAM, insa vom afla intr-o luna ce are Apple pregatit. iPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch pe care compania Apple o dezvolta in momentul de fata in vederea unei lansari ce ar urma sa aiba loc in apropierea jumatatii anului viitor, iar ea ar urma sa vina impreuna cu un chip A8X conceput de catre Apple.

  Acest chip A8X ar trebui sa aiba o placa grafica net superioara celei folosite in actualul chip A8 si exista posibilitatea ca iPad Air 2 sa il contina deasemenea, avand in vedere ca Apple implementeaza in general update-uri de acest gen pentru tabletele sale.

  • NicKel

    “will these bend? that is the question” 😀

  • amfetamin

    Pai cum asa? iPhone 5S are 1 gb de ram ca si ipad air,au mărit doar cu 100 MHz frecventa procesorului. iPhone 6/6 Plus are 1 giga de ram,de ce ar avea ipad air 2,2 giga de ram? Nu mai zbarnaie iOS-ul superoptimizat acum cu 1 giga de ram? In stilul caracteristic Apple ar trebui la Air 2 sa aibe procesorul de 1.5 GHz si tot 1 gb de ram. In sfârșit si-au dat si ei seama ca pe ipad trebuie sa umble un pic si la rami,nu doar sa mărească cu 100 MHz procesorul!