iPhone 6 si iPhone 6 Plus – comanda si livrare in Romania

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5, iPad Air design - iDevice.ro 12

  Ca niciodata in ultimii ani, unele magazine online din Romania, vreo 5 sau 6 dupa cum am numarat eu, au deschis sesiuni de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus chiar in ziua lansarii oficiale in 9 tari de pe glob. Aceasta miscare a tinut in loc multi romani care intentionau sa-si cumpere unul dintre terminale mai repede pe bani mai multi si a dat sperante desarte altora care credeau ca pot obtine rapid un iPhone 6 si iPhone 6 Plus la pret decent in Romania.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – comanda si livrare in Romania

  Realitatea a fost, din pacate, cu totul alta, deoarece desi magazinele respective au cerut plata partiala sau completa a unei comenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, unele comenzi nu au fost livrate chiar atat de repede precum s-a dat de inteles. Majoritatea celor care au cumparat terminalele nu le-au primit, insa companiile si-au incasat banii si desi au primit unele unitati in stoc, au preferat sa le imparta la vedete ori presa pentru publicitate, clientii ramanand cu promisiunile.

  Era destul de logic faptul ca a plasa o comanda pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in ziua lansarii la un magazin din Romania care-l vinde cu doar 120€ mai scump decat in Apple Store Europa nu-ti va aduce terminalul repede in maini. Majoritatea acestor dispozitive sunt cumparate de la furnizori din afara Europei, in general din SUA sau Hong Kong ori Japonia, iar in trecut multi utilizatori au fost pacaliti primind terminale incompatibile cu retelele 4G LTE din Romania.

  Anul asta nu se va intampla acest lucru, insa nici nu veti primi terminalele prea repede, dar le veti vedea oferite la concursuri de catre magazinele respective.