iPhone 6 si iPhone 6 Plus eroare The iPhone could not be updated/restored because the firmware file is not compatible

  In cursul serii trecute dupa instalarea iOS 8.0.1 m-am ales cu doua terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, pe care le-am lasat asa pana dimineata in speranta ca iOS 8.0.2 va fi lansat. Desigur ca Apple nu s-a grabit sa isi actualizeze software-ul, dar a publicat o procedura pentru restore sau downgrade la iOS 8 pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, metoda functionand doar pentru unii dintre utilizatori.

iOS 8 restore eroare The iPhone could not be updated/restored because the firmware file is not compatible

  In cazul meu, tentativa de a instala iOS 8 pe iPhone 6 Plus a avut drept efect afisarea erorii The iPhone could not be updated/restored because the firmware file is not compatible, iar singura metoda de a trece peste ea a implicat efectuarea de restore din DFU Mode si folosirea butonului restore pentru a forta iTunes sa descarce ipsw-ul. V-am spus aseara cum puteti face DOWNGRADE la iOS 8 prin DFU Mode, iar pentru evita eroarea de mai sus, aceasta ramane singura solutie in momentul de fata.

  Desigur ca nu toate iPhone 6 si iPhone 6 Plus intampina aceasta problema si nici nu stiu de ce am intampinat-o eu din moment ce fisierul descarcat automat de catre iTunes este identic cu cel oferit de catre compania Apple.