Camera iPhone 6 are o problema in a reda corect culorile

  Desi camerele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost laudate in repetate randuri de catre diverse website-uri specializate pe testarea lor, iata ca in final camera iPhone 6 are anumite probleme in a reda corect culorile in iOS 8. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPhone 6 nu afiseaza culoarea natura a mainii, sau a unor fructe, in momentul inregistrarii unei poze, peste elementele din imagine fiind aplicata o tenta violet.

  Problema ar fi generata de software-ul camerei iOS 8 care aplica balantele de culori pentru imagini, deoarece ea este intalnita intr-o multitudine de situatii in care culoarea rosie trebuie redata intr-o imagine. Partea buna este ca totul poate fi rezolvat de catre Apple printr-un simplu update al sistemului de operare, insa daca nimeni nu a raportat problema la companie, e putin probabil ca inginerii sai sa o descopere singuri si sa o rezolve.

  Din pacate nici in timpul redarii clipurilor video nu veti avea parte de o experienta mai buna in ceea ce priveste afisarea corecta a culorilor, asa ca va trebui sa aveti rabdare pana cand iOS 8.0.2 va fi lansat si probabil va rezolva problemele.