iPhone 6 Plus autonomia bateriei – experienta mea

  Saptamana aceasta au aparut primele teste pentru autonomia bateriei iPhone 6 Plus si terminalul celor de la Apple nu s-a descurcat chiar atat de grozav, in ciuda faptului ca este echipat cu o baterie pe masura. iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh, aproape dubla in capacitate fata de cea a iPhone 5S, si cu 1105 mAh mai mare decat cea implementata de catre compania Apple in terminalul iPhone 6.

iPhone 6 Plus autonomia bateriei

  In imaginea de mai sus aveti primul test facut de catre mine pentru autonomia bateriei iPhone 6 Plus si dupa o zi si 3 ore de stand by, terminalul a obtinut 7 ore si 45 de minute de utilizare. Utilizarea aceasta a cuprins: navigare pe internet pe 3G si Wi-Fi in cantitati aproape egale, inregistrarea de multe poze si clipuri video pentru articolele publicate pe iDevice.ro, folosire ca si Wi-Fi HotSpot, testarea de aplicatii, utilizarea de jocuri, iar singurul lucru care nu l-am facut a fost sa vorbesc la telefon.

  In al doilea test de autonomie pentru iPhone 6 Plus am obtinut 11 ore de utilizare cu 2 zile si 16 ore de stand by, insa in acest caz am folosit terminalul mai mult pe Wi-Fi pentru navigare pe internet, putin pentru navigare pe 4G si cateva teste de viteza, l-am folosit la cateva jocuri, am utilizat aplicatii, am vorbit putin la telefon si am facut poze si clipuri video cu el, pe care le-am incarcat pe YouTube si le-am trimis prin email, deci vorbim despre o utilizare normala, moderata, nu intensa.

  In aceste conditii, daca ar fi as fac o medie intre cele doua rezultate, as spune ca iPhone 6 Plus ar trebui sa va ofere macar 8 – 9 ore de utilizare moderata spre intensa cu aproape 2 zile de stand by. Facand o comparatie cu iPhone 5S, autonomia bateriei iPhone 6 Plus este aproape dubla si spuna asta cu multa multumire, avand in vedere ca in Germania trebuia sa-mi incarca 5S-ul de 2 ori pe zi facand ceea ce am facut in primul test.

  Cu informatii despre autonomia bateriei iPhone 6 voi reveni intr-un articol separat.