Prima Pagina Apple Tim Cook si alti vicepresedinti au vandut actiuni inaintea lansarii iPhone 6...

Tim Cook si alti vicepresedinti au vandut actiuni inaintea lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Apple cash - iDevice.ro

  Presimtind probabil o scadere a pretului actiunilor Apple dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Tim Cook, Phil Schiller, Luca Maestri, Jeffrey E. Williams si Bruce D. Sewell au vandut actiuni Apple in valoare de 143 de milioane de dolari. Tim Cook a avandut 348.425 de actiuni in valoare de 35,250,297 de dolari, Phill Schiller a vandut 348,846 in valoare de 35,256,000 de dolari, da acestea nu sunt cele mai mari sume primite de catre managerii Apple.

  Luca Maestri si-a vandut toate actiunile Apple pentru 1,631,286 de dolari, Jeffrey E. Williams, SVP al diviziei de operatiuni, a vandut actiuni in valoare de 35,233,446 dolari, in timp ce Bruce D. Sewell, SVP al diviziei juridice si de relatii gu guvernele, a vandut actiunile cu cea mai mare valoare, de 35,393,915 dolari. Actiunile au fost vandute in perioada 5 – 22 septembrie, deci inaintea anuntului de lansare si dupa lansarea efectiva a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Tim Cook avand in momentul de fata actiuni ce insumeaza sub1% din totalul actiunilor emise de catre Apple.

 • Razvan

  Normal ca au vândut din moment ce stiau ce or sa scoată pe piața

 • Aurelian

  Pai daca nici ei nu mai cred in Apple, noi de ce am mai crede?

 • dory

  Denota faptul ca știau ce tutungerii de telefoane scot pe piața

 • Silviu

  B@ieti,

  Sunt doar speculatii financiare si reprezinta recompensa lor pentru activitatea depusa in anul in curs.
  De-a lungul anului viitor vor primi alte actiuni pe care vor avea dreptul sa le valorifice atunci cand considera de cuviinta (adica la cel mai bun pret oferit de piata).

 • booha

  Eu sunt happy. Mi-am vandut 5s-ul si mi-am comandat lg g3. E timpul sa ma joc cu androizii. O sa imi iau si un ipad air doar pentru am satisface gamingul dupa jb pe 8! Abia astept!

 • seaman

  Au primit actiuni de 35 de milioane intr-un an ? Come on !

 • Asta ai dedus tu, realitatea e ca ei aveau actiunile alea de ceva vreme.

 • rundown

  oricum ati da-o astia au bani grei de stricat prin cazinouri:)) Nu le mai plangeti de mila

 • Bubulina

  Totul este calculat.
  Se stie deja faptul ca dupa lansarea unui produs iPhone actiunile scad.
  Au vandut inainte la pret mai bun si le vor rascumpara in momentul in care actiunile vor ajunge la un nivel mai mic

 • ric

  Bubulina nu e nici o problema tot cea ce trebuie sa faca e sa mai scoata niste petarzi de telefoane. Insa sincer nu stiu dc sint capabili, ca mai slabe ca ultimele 2 modele (comparat cu nivelul pt 2014), chiar nu stiu dc pot scoate ceva mai slab. Cat despre “stiu ei ce calcule au” va dau eu una mai buna “de pe corabia care se scufunda spana si sobolanii fug”. In acest caz ei ar trebui sa fie ultimii care vand actiuni – astfel singurul calcul e legat de declinul anticipat de catre greii Apple, prin urmare vand ce mai pot , cat mai pot.

 • Zeuslup

  Ric ! Mai mare prostie decat ce ai scris e greu de imaginat! Mai fa si tu o scoala, nu te mai uita la Titanic ca viata in afeceri e mult diferita. De unde le mai scoti…….???

  Zaone! Multa rabdare mai ai…. :)))