iPhone 6 Plus se indoaie – iata ce trebuie sa stii

  iPhone 6 Plus se indoaie, asta ne spun unii utilizatori cu terminale indoite in buzunare, dupa cum spun ei, asta ne arata un test in care cineva a pus presiune pe terminal si l-a indoit. iPhone 6 Plus nu este singurul smartphone care se intoaie, Samsung Galaxy S4 se indoaie, HTC One M8 sau Motorola Moto X deasemenea, insa toata atentia este indreptata impotriva Apple pentru ca vorbim despre o companie care promoveaza perfectiunea, desi este departe de ea.

  Da, iPhone 6 Plus se indoaie, insa problema nu este atat de grava precum este prezentata chiar si la buletinele de stiri sau peste tot pe internet. Da, nu este normal ca un smartphone premium scump sa fie susceptibil la indoire, insa nu este singurul si daca ne uitam in trecut la iPhone-urile cu carcase de sticla care se crapau la scapare, oare cat de mare e problema unui iPhone care nu se sparge cand il scapi, dar se poate indoi daca asezi o greutate mare pe el, sau il indoi efectiv cu mana.

  iPhone 4 a existat jumtate de an cu stigma antennagate si a pierderii semnalului, iPhone 6 Plus va exista timp de cateva luni cu bendgate, insa problema in sine nu este atat de grava precum pare. Pentru a indoi un iPhone 6 Plus trebuie sa te chinui, trebuie sa iti dai intr-adevar silinta pentru ca nu e la fel de usor precum indoirea unei foi sau a unei bucati de plastilina, dar presa face ca totul sa para atat de simplu.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM&w=580&h=370]

  Apple a reusit sa faca iPhone 6 Plus rezistent la cazaturi, cele mai frecvente moduri de a distruge smartphone-uri, iar posibilitatea de a indoi terminalul in buzunarul de la spate in timp ce stati pe scaun este mare doar daca aveti indeajuns de multe kilograme pentru a face acest lucru. iPhone 6 Plus nu este un bat pe care il indoi cu degetul, este un smartphone care necesita forta pentru a fi indoit, iar daca se indoaie, Apple ti-l schimba gratuit, daca nu descopera ca l-a indoit singur.

  Apple nu se va inchide, nu va intra in faliment si nu va exploda in urma acestui scandal, va explica, probabil, cu calm ca toate smartphone-urile se indoaie si ca materialele premium au deficientele lor. Daca iPhone 6 Plus era din plastic s-ar fi strigat din rasputeri ca e un smartphone ieftin de 2 bani, daca e din aluminiu si se poate indoi in conditii de stres, lucrurile sunt la fel de rele, dar Apple va vinde in continuare pentru ca oamenii care inteleg cat e de greu sa indoi un smartphone vor cumpara terminalele.

  Inainte sa ma acuzati de ceva, revin si va spun ca NU, nu este normal ca un smartphone scump sa se indoaie, insa daca el ar fi fost atat de fragil incat sa se indoaie la o simpla aplecare cu el in buzunar, mi-as fi facut griji.