Prima Pagina iPhone 6 Un retailer din Marea Britanie intra in faliment inainte de onora comenzi...

Un retailer din Marea Britanie intra in faliment inainte de onora comenzi pentru iPhone 6, refuza sa returneze banii

  Phones 4U este unul dintre cei mai mari retaileri din Marea Britanie, el comercializand terminale mobile pana de curand, cand operatorii sai parteneri au decis sa-si anuleze contractele deoarece doresc sa vanda terminalele direct catre clienti si nu prin intermediari. Inainte de aceasta anulare, cei de la Phones 4U au incasat de la o multime de britanici pentru pentru preocomenzi dedicate iPhone 6 si iPhone 6 Plus, bani pe care nu-i va returna.

  Phones 4U a intrat sub administrare juridica in Marea Britanie dupa ce si-a declarat falimentul si a concediat peste 6000 de persoane, spunandu-le clientilor sa conteste platile la bancile care le-au emis cardurile. Avand in vedere ca mii sau zeci de mii de persoane au inregistrat precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Phones 4U, se pare ca o multitudine de britanici raman atat fara terminale, cat si fara bani intr-unul dintre cele mai controversate cazuri de faliment din istoria Marii Britanii.

  • Razvan

    Este partial adevarat ce ai scris in articol. Chiar eu am facut precomanda la ei cu doua zile inainte sa intre in administrativ, asta e termenul corect, mi s a anulat contractul si asta e, a fost telefon free si contract la vodafone. Cei ce au dat upfront la telefon si-au primit banii incepand de saptamana asta. Exact cum au zis ei in emailul de confirmare a anularii comenzii, banii inapoi in 7-10 zile.
    Pacat de retailer, era unul dintre cei doi cei mai seriosi din UK. Personal cred ca s-au inteles cei doi operatori sa rezilieze contractele cu retailerul. Vinerea trecuta deja era cumparata jumatate de retea de magazine phones4u chiar de catre operatori…

  • Catalin Alex

    O intrat in faliment acum o luna si ceva …. Stiu pentru ca am un magazin in apropiere si locuiesc in Londra

  • Pingback: 600.000 de produse Apple sunt vandute intr-o lichidare de stocuri la preturi extrem de avantajoase()