600.000 de produse Apple sunt vandute intr-o lichidare de stocuri la preturi extrem de avantajoase

lichidari stoc iphone

  Desi Craciunul s-a terminat, deal-urile bune inca pot fi gasite, iar in aceasta idee va aduc in atentie 600.000 de produse Apple ce fac parte dintr-o lichidare de stocuri. Unul dintre cei mai mari retaileri din Marea Britanie, Phones4U a declarat faliment in cursul anului trecut dupa ce operatorii de telefonie mobila au anulat contractele de colaborare cu el, asa ca stocul sau de produse este pus la vanzare.

  O casa de licitatii din Marea Britanie se ocupa de vanzari si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, terminale iPhone 5C pot fi cumparate la jumatate de pret. In cazul tabletelor iPad reducerile sunt ceva mai mici, dar preturile sunt similare sau mai mici, intreaga licitatie fiind activa pentru urmatoarele 4 zile in Marea Britanie.

  Pentru ca vorbim despre 600.000 de produse puse in vanzare, exista destule persoane interesate de ele, dar asta nu inseamna ca nu puteti gasi un deal bun. Chiar daca dispozitivele sunt vandute pentru lichidarea stocului unui magazin, ele beneficiaza in continuare de garantie la compania Apple, asa ca le puteti rezolva problemele fara batai de cap.

  Acestea fiind spuse, licitatia permite achizitionarea produselor chiar si din afara Marii Britanii, insa ridicarea lor se va face doar din regat, desi plata trebuie sa o faceti inainte.