Apple: Doar 9 clienti s-au plans ca iPhone 6 se indoaie

  iPhone 6 se indoaie este una dintre cele mai auzite sau citite stiri in ultimele zile si asta pentru ca unii utilizatori si teste au demonstrat ca iPhone 6 Plus se indoaie. iPhone 6 nu se indoaie, in schimb, dar acest lucru a contat prea putin pentru trusturile de presa care au preluat informatia si au transformat-o intr-o problema ce afecteaza milioane de posesori de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa Apple sustine ca problema este mult mai mica decat atat.

  Conform companiei Apple, doar 9 persoane s-au plans in magazinele sale ca iPhone 6 se indoaie, noile produse avand insertii de otel si titaniu pentru a intari zonele de stres si cea mai puternica sticla din industrie pentru panoul frontal. Aceasta informatie ar trebui sa confirme odata si pentru totdeauna ceea ce v-am spus eu intr-un articol astazi, ca intregul scandal a fost exagerat peste proportii de catre presa si ca problema nu este chiar atat de mare precum ne este prezentata.

  Mai jos aveti intregul comunicat de presa al Apple.

Our iPhones are designed, engineered and manufactured to be both beautiful and sturdy. iPhone 6 and iPhone 6 Plus feature a precision engineered unibody enclosure constructed from machining a custom grade of 6000 series anodized aluminum, which is tempered for extra strength. They also feature stainless steel and titanium inserts to reinforce high stress locations and use the strongest glass in the smartphone industry. We chose these high-quality materials and construction very carefully for their strength and durability. We also perform rigorous tests throughout the entire development cycle including 3-point bending, pressure point cycling, sit, torsion, and user studies. iPhone 6 and iPhone 6 Plus meet or exceed all of our high quality standards to endure everyday, real life use.


With normal use a bend in iPhone is extremely rare and through our first six days of sale, a total of nine customers have contacted Apple with a bent iPhone 6 Plus. As with any Apple product, if you have questions please contact Apple.

Articolul precedentKFC a facut cea mai ciudata carcasa pentru iPhone
Articolul următorCamera+ iti ofera control total asupra camerei iPhone-ului tau
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.