iOS 8.0.1 – lansarea a fost supravegheaza de omul care a lansat Apple Maps

  Daca va intrebati de ce a lasat iOS 8.0.1 peste 40.000 de iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, ei bine raspunsul vine de la o alegere proasta facuta de catre compania Apple. Se pare ca supravegherea lansarii iOS 8.0.1 a fost facuta de catre Jeff Williams, un manager din cadrul Apple care a supravegheat in 2012 si lansarea Apple Maps, un serviciul care a generat enorme probleme de imagine pentru compania Apple.

Josh Williams, the mid-level manager overseeing quality assurance for Apple’s iOS mobile-software group, was also in charge of quality control for maps, according to people familiar with Apple’s management structure.

  Josh Wiliams conduce echipa care testeaza orice versiune noua a iOS si nu numai, pentru a vedea daca ea are probleme si poate genera batai de cap precum cea pe care a dat-o lansarea iOS 8.0.1. Dupa esecul Apple Maps, Wiliams a fost indepartat de la conducerea echipei care testa acel sistem pentru probleme si a fost insarcinat doar cu verificarea iOS-ului, insa se pare ca nici in acest rol nu isi poate indeplini slujba cum trebuie.

  Avand in vedere ca Josh Wiliams a dat lumii doua mari batati de cap pana acum lansand produse Apple cu probleme, poate ca ar fi timpul sa i se gaseasca un alt departament in care sa supravegheze ceva. In orice caz, iOS 8.0.2 a fost lansat si puteti face DOWNLOAD iOS 8.0.2 de aici.