iPhone 6 – merita cumparat ?

  Detin un iPhone 6 de mai bine de o saptamana de zile si pe parcursul acestui timp v-am povestit despre experienta mea cu el intr-o multitudine de articole pe care le puteti descoperi in aceasta pagina. De-a lungul acestei saptamani am fost intrebat de foarte multe ori daca merita cumparat iPhone 6, intrebarile venind atat de la posesori de terminale iPhone, cat si de la posesori de terminale Android, asa ca in acest articol voi incerca sa raspuns cat se poate de clar la intrebarea care va macina pe multi.

Merita cumparat iPhone 6 ?

iPhone 6 la iDevice.ro

  In primul rand va spun ca trecerea la iPhone 6 implica acceptarea unui ecran de 4.7 inch si renuntarea la ideea ca puteti folosi terminalul in conditii foarte usoare cu o singura mana, iar aici vorbesc special pentru cei care au un model vechi al iPhone. Daca aveti un iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4 sau iPhone 4S si vreti un iPhone rapid, cu un ecran care sa afiseze continut cat se poate de clar si de frumos, dar nu va pasa de marime, atunci iPhone 6 merita cumparat.

  Daca detineti un iPhone 5 sau iPhone 5C si doriti sa aveti un iPhone rapid cu un ecran mare care afiseaza imaginile mult mai bine decat terminalul vostru, dar nu va deranjeaza marimea, atunci iPhone 6 merita cumparat. Daca aveti un iPhone 5S si va intereseaza doar sa aveti un ecran mai mare pe care sa vizualizati informatiile, atunci iPhone 6 merita cumparat, cu mentiunea ca din punct de vedere al performantelor nu veti sesiza vreo diferenta deoarece ea, practic, nu exista.

  Daca aveti un terminal Android cu ecran mai mic, atunci probabil performantele sale sunt net inferioare si trecerea la un iPhone 6 ar reprezenta o miscare extrem de desteapta pentru voi. Daca aveti un smartphone Android de top cu ecran echivalent sau mai mare, atunci iPhone 6 merita cumparat doar in ideea de a reveni la platforma iOS care este, teoretic, mai stabila si mai sigura, pentru ca din punct de vedere al performantelor sau a functionalitatii nu veti avea de castigat.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=20_NZKKKJ_A&w=580&h=370]

  iPhone 6 are o autonomie mai buna decat orice alt iPhone vechi, are performante mai bune decat orice alt iPhone vechi, exceptand iPhone 5S, are un ecran mai mare si mai bun decat orice alt iPhone vechi, iar cu asta cred ca am spus tot ceea ce conteaza mai mult. Alegerea unui iPhone 6 nu trebuie sa fie un compromis, trebuie sa fie o decizie rationala pentru ca veti face trecerea spre un terminal mai mare, mai rapid, probabil mai frumos pentru unii, cu o conectivitate 4G mai buna.

  Acestea fiind spuse, eu spun ca merita cumparat iPhone 6, in conditiile de mai sus.