Prima Pagina Apple Camera iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost laudata de un...

Camera iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost laudata de un castigator al premiului Pulitzer pentru fotografie

  V-am spus in iPhone 6 REVIEW ca noul terminal al companiei Apple are o camera grozava, insa ea este laudata chiar si de catre Todd Heisler, un fotograf profesionist care a castigat un premiu Pulitzer pentru fotografie. El a avut ocazia de a folosi iPhone 6 timp de o saptamana de zile pentru a inregistra poze in locatiile vizitate si dupa 7 zile de testare a declarat ca iPhone 6 are o camera care inregistreaza poze ce au o calitate foarte apropiata de cea a DSLR-ului sau.

Mr. Heisler said the camera on the iPhone 6 was closer to his professional gear than ever before, because of the slider that lets you fine-tune exposure even when you’re rolling video and built-in tools for fine-tuning light, exposure, contrast and color. And he said that because of those controls, there’s no need to turn to third-party camera apps that can be more complicated to use.

  Heisler a laudat pentru inceput senzorul de imagine al camerei, noua setare ce permite controlarea expunerii in timpul inregistrarii pozelor sau clipurilor video, dar si optiunile de editare ale pozelor inregistrate deja. Per total laudele fotografului sunt in concordanta cu cele ale altor experti in testarea camerelor pentru terminale mobile, insa ele vin pe fondul unor aparente probleme cu afisarea corecta a unor culori in timpul inregistrarii pozelor.

 • ovi06

  Sper cu toate laudele astea sa nu se ajunga sa se laude si camera pentru ca e iesita 1mm in afara dispozitivului..dar nu m-ar mai mira nimic…

 • Strontiu

  Todd Heisler este un ambasador iPhone si e normal sa spuna ceea ce este platit sa spuna. Imi place de el pentru ca se lauda ca a castigat premiul coitza, pardon, pulitza.

 • Merlin

  @Strontiu, ce ma nu stiai ca ambasadorii unei firme lauda alte firme? Doamne, in ce lume traiesti?

  Stire inutila sa fiu sincer… Nu da dovada de nimic. O camera de 8 megapixel nu se va apropia niciodata de un DSLR care are ditamai rezolutia si ditamai obiectivu asta poate sa o zica orice prost care nu are habar despre lume si viata.

  Nu spun de camera niciunui telefon dar nu poti compara camera unui telefon cu a unui aparat de fotografiat profesional care face niste poze de moare lumea. Oricum sunt destui prosti pe lumea asta care sa creada ce zice asta asa ca nu ma ira nimic.

  P.S: chiar prost sa fie ala platit de Apple sa zica ca nu e buna camera sau ca nu arata frumos cum e iesita in afara!

 • MihaiDamas

  De ce permiteti sa publice toti analfabetii si nemernicii pe acest blog. Prostul este si nesimtit. Acesti smecherasi care sug munca parintilor procurandu-si iPhone, iPad, etc. n-au invatat nimic nici din scoala nici di viata. Pacat!

 • crixalis

  La fiecare model de iphone e unu dasta, in general un castigator de premii care lauda “noua camera”. La fiecare lansare a fost un articol asemanator.

 • Bogdan-Pit

  …si dupa ce o face numara banii in spatele scenei!

 • Merlin

  @Bogdan-Pit nu cred… Cred ca ii da un. 6/6+ gratis ca sa faca poze cu el ca face aproape la fel de bine ca si cu DSLR-ul lui. Cred ca isi va vinde DSLR-ul care probabil e peste 20.000€ cu toate obiectivele care le are si ramane doar cu iPhone-ul ca face si poze si e si telefon!

  Tare nu?

 • Pingback: iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate in China, ar putea afecta lansarea din Romania | iDevice.ro()

 • se7en

  Ce va roade chestii asta :))

 • Pingback: REVIEW iPhone 6 Plus | iDevice.ro()