Apple Watch va fi disponibil pentru testare DOAR astazi intr-un magazin din Paris

  Ieri v-am spus ca Apple si Colette, unul dintre marii vanzatori de produse vestimentare din Franta, colaboreaza pentru a prezenta Apple Watch intr-un magazin, dar si in cadrul Paris Fashion Week. Desi ieri informatia era disponibila doar cu titlul de zvon, iata ca in cursul noptii trecute Apple Watch a fost deja amplasat in vitrina magazinului in care urmeaza sa aiba loc prezentarea facuta de catre compania Apple.

  Magazinul Collete in care urmeaza sa aiba loc prezentarea este situat pe  213 rue Saint-Honoré in arondismentul 1 din Paris, iar website-ul retailerului orice persoane interesate sa testeze Apple Watch in cadrul evenimentului de astazi. Aceasta va fi singura prezentare facuta de catre compania Apple in Paris pentru Apple Watch si se pare ca toti cei prezenti acolo vor avea ocazia de a testa produsul, asa ca daca va aflati prin apropiere, ar trebui sa faceti o vizita.

  Separat de prezentarea de astazi, Apple Watch urmeaza sa faca parte si din Paris Fashion Week, un designer al companiei confirmand prezenta produsului acolo prin intermediul propriului cont Instagram.