Francezii asteapta deja la coada in fata magazinului in care sunt expuse diverse modele ale Apple Watch

  V-am spus dimineata ca diverse modele ale Apple Watch sunt expuse de catre compania Apple intr-un magazin al retailerului vestimentar Colette, iar in imaginea de mai sus puteti vedea oameni care asteapta la coada sa vada produsele. Toate cele trei modele ale Apple Watch sunt expuse in magazin de catre compania americana, insa vizitatorii nu vor avea ocazia de a testa produsul, ci vor putea doar sa le priveasca, in timp ce jurnalistii francezi au probat deja viitorul smartwatch Apple.

  Apple Watch va fi expus doar o singura zi in Paris, urmand ca apoi el sa isi faca debutul la Paris Fashion Week, Apple colaborand cu designeri celebri precum Karl Lagerfeld sau editorul sef al Vogue MagazineAnna Wintour, pentru a prezenta produsul. Jony Ive si Marc Newson s-au intalnit deja cu designerii vestimentari in Paris, iar Apple Watch va fi parte a spectacolului in momentul in care desiginerii isi vor prezenta noua colectie vestimentara, asa ca va fi interesant de vazut cum a gandit Apple totul.

  Apple promoveaza Apple Watch ca un produs ce poate deveni un accesoriu vestimentar pentru utilizatori, asa ca prezenta sa in cadrul Paris Fashion Week este cea mai buna metoda de a il aduce in atentia lumii.