iPad Air 2 va fi disponibila intr-o versiune aurie, iata cand va fi prezentata

  Va spuneam ieri ca iOS 8.1 confirma implementarea Touch ID si Apple Pay in iPad Air 2, pentru ca mai apoi sa aflam ca Apple se pregateste sa lanseze noua tableta in cursul lunii viitoare in intreaga lume. In cursul noptii trecute o publicatie americana a confirmat planurile companiei Apple de a lansa iPad Air 2 in cursul lunii viitoare pe pietele din intreaga lume, insa partea interesanta este ca tableta urmeaz sa fie disponibila inclsiv intr-o versiune aurie.

New versions of the company’s 9.7-inch iPads, anticipated to be unveiled this month, will include gold as a choice of color for the rear metal cover, adding to the silver and gray available for the lighter iPad Air, the people said, asking not to be identified ahead of an announcement. That brings the color palette into line with the iPhone 5s, which come with silver or gold backs for models with a white faceplate, and space gray for those with a black front.

  Practic Apple va folosi in tabletele sale aceeasi gama de culori pe care o utilizeaza la terminalele iPhone, insa interesant este faptul ca iPad Mini Retina 2 nu urmeaza sa fie actualizata acum de catre americani. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie prezentata sau lansata viitoarea tableta a celor din Cupertino, insa Apple are nevoie de ea pentru a revitaliza vanzarile in scadere de cateva trimestre fiscale.