iOS 8 – eroarea care da batai de cap unui numar mare de utilizatori

  Lansarea iOS 8 a adus pentru multi posesori de iPhone, iPad si iPod Touch eroarea Unable to download item. Please try again later., sau Imposibil de descarcat articolul. Incercati mai tarziu., ea aparand din senin in terminale in timpul utilizarii. Un thread lung de discutii prezent pe forumul companiei Apple detaliaza problema si multi au ajuns la concluzia ca descarcarea automata a albumului U2 –  Song of Innocence ar sta la baza intregii povesti, desi nimeni n-a reusit sa obtina o concluzie clara.

  Foarte clar este faptul ca pentru unii utilizatori eroarea Unable to download item. Please try again later., sau Imposibil de descarcat articolul. Incercati mai tarziu., apare in mod aleator si de multiple ori pe zi, asa ca nu vorbim despre o problema minora. Va spun sincer ca nu am intampinat eroarea pe niciunul dintre terminalele pe care am instalat iOS 8, sau iOS 8.0.2, insa blochez intotdeauna descarcarile automate de aplicatii prin intermediul App Store si probabil acest lucru m-a scutit de mari batai de cap.

  Desi puteti dezactiva descarcarile automate de aplicatii si actualizari prin dezactivarea tuturor optiunilor din: Settings>iTunes & App Store>Automatic Downloads, sau Configurari>iTunes & App Store>Descarcari automate, dupa dezactivare puteti incerca sa reporniti terminalul vostru, insa nu va garantez ca problema va fi rezolvata.

  Sunt curios totusi cati dintre voi au intalnit aceasta problema.