iOS 8 – problema in a descarca sau actualiza aplicatii pe iPhone sau iPad

  Dupa eroare afisata aleator care va spune ca iOS 8 nu poate descarca un item al App Store sau iTunes Store fara ca voi sa incercati sa descarcati ceva, iata ca exista si o alta problema in a descarca sau actualiza aplicatii pe iPhone sau iPad. In imaginea de mai sus puteti vedea cum se manifesta problema, unii utilizatori raportand faptul ca in tentativa de a descarca sau actualiza aplicatii au ramas cu ele afisand mesajul Waiting…, sau Asteptare…, fara ca descarcarea sa aiba loc.

  Desigur ca exista destui oameni pe forumul de discutii al Apple care se plang din cauza acestei probleme si desigur ca pentru ea nu exista o rezolvare simpla, nici macar prin repornirea terminalelor. Singura metoda de a rezolva problema cu descarcarea sau actualizarea aplicatiilor pe iPhone sau iPad este conectarea lor la un calculator si instalarea aplicatiilor noi prin intermediul iTunes, o sincronizare de acest gen functionand fara probleme.

  Partea interesanta este ca angajatii Apple sustin ca problema este cunoscuta companiei si ca ea va fi rezolvata intr-un update viitor, asta in ciuda faptului ca Apple a lansat iOS 8.0.1 si iOS 8.0.2 pana acum, dar niciunul nu a rezolvat-o.

  Ati intampinat aceasta problema in utilizarea iDevice-urilor voastre?