Samsung Galaxy Note Edge – functiile unice prezentate de catre Samsung

  Samsung Galaxy Note Edge este un smartphone cu ecran curbat inspre margine, el fiind prezentat de catre Samsung in cadrul IFA Berlin 2014. Pentru ca dispozitivul urmeaza sa fie pus in vanzare in perioada urmatoare, cei de la Samsung s-au gandit sa-i prezinte functiile care il fac unic, un infografic lung si detaliat fiind publicat de catre coreeni pe propriul blog in cursul acestei zile, iar mai jos il puteti vedea.

  Practic ecranul Samsung Galaxy Note Edge este extins pe marginea dreapta a sa si acolo Samsung le pune la dispozitie utilizatorilor o multitudine de notificari pentru aplicatii, optiuni de control pentru acestea si multe altele. De la un quick App Launcher si pana la optiuni de raspundere rapida la apeluri, ecranul curbat al Samsung Galaxy Note Edge ofera o multitudine de optiuni de control pentru Android, insa oare cat sunt ele de utile?

  Voi ce parere aveti despre ceea ce ofera Samsung Galaxy Note Edge?

22 COMENTARII

  1. Eu unul abia astept sa il testez, se pare ca impreuna cu update-ul android L, o sa zbarnaie, dar evident astea sunt momentan presupuneri. Functiile din ecranul curbat nu difera foarte mult fata de iphone, dar sa vedem si functionalitatea lor. In ceea ce priveste designul terminalului, consider ca arata mai bine decat note 4, dar nu da impresia aluminiului de la ip6. Poate o combinatie intre spatele ip6 si displayul curbat.

  2. Din punctul meu de vedere, acel edge va fi util doar daca va sta luminat 24/24, sa nu trebuiasca sa mai ridic telefonul sa vad cat e ceasul de ex, sau sa vad cat% e incarcat etc.

  3. Hmm ff interesant. A cam dat ceata la baietii de la Apple. Au venit cu ceva nou si asta cred ca o sa prinda bine. Daca cu update’ul la L va fi si stabil cam asta’i! Mi se pare ca Apple e putin intrata in panica, iph6 care se indoaie, iOS nou dar cu mari probleme…Jalnic ce sa mai! Raman la 5S deocamdata insa Samsung imi face cu ochiul :)) Asteptam L’ul si apoi ne hotaram 😀

  4. Marian-24 , ai incercat un iPhone6 ? Eu azi m-am jucat cu unul ( a unui prieten ) , functioneaza si arata extraordinar ! Este un produs premium ! Foarte confortabil si se simte ca un Apple ( calitate ) .

  5. Singurul lucru de care ma tem , este sa plece toti la Samsung ( sau altii ) si Apple sa dea faliment . Asa va disparea singura firma serioasa de smartphone-uri si voi fi obligat sa cumpar ciudatenii din astea …

  6. Poi dacă toți pleacă de la Apple nu crezi ca au dreptate ??? Atunci de ce ar trebuii sa îți fie frica ? Si eu am 5s dar cred ca o sa fie ultimul Apple pentru ca mie nu îmi plac paletele, iar doi se pare ca sunt mai multe probleme la os decât la competitie.

  7. Nu prea vad utilitatea functiilor astea acum, dar nu vreau sa spun ca sunt prostii pentru ca as cadea in penibil daca peste vreo 5-6 ani vom avea si iPhone 8 cu functii similare. Atunci imi vor placea, dar nu voi putea explica de ce nu mi-au placut in 2014.

  8. Eu am un Laptot Toshiba f scump : i7 2,5 g ( 4710 ) , 8 gb RAM , 1 T hdd , placa video cu 2gb ddr5 si sotia are un Macbook Air cu : i5 1,7 g , 4 gb RAN si 128 g ssd , deci Mac-ul zbarnaie pe net pe langa Toshiba meu … Mi-e frica va vom avea procesoare cu 20 core , tactate la 5 g si vor merge ca un Macbook cu quad core tactat la 2 g ! Unde mai pui ca Mac-ul Air nu gace nici un zgomot ! La al meu se tureaza ventilatoarele pe youtube ….!

  9. Consider ca functia in care te uiti la poze sau film si apelul apare discret le margine e super. Nici notificarile discrete nu is de lepadat. Tehnologie !!!

  10. Pare interesant.. Daca ma las de 5s-ul meu ar părea o opțiune.. Însă cum spunea cineva mai sus..pana nu il simti in mana si testezi nu poti sa sti

  11. Da , se poate sa fie tehnologie … Dar sa vedem cand il tii in mana si se deschide o aplicatie iar tu ai vrut sa suni pe cineva …

  12. Adioff, acele icoane (shortcut-uri) is total customizabie – ba chiar se pot indeparta complet din meniu atunci cand se fac setari pt acest ecran secundar. Prin urmare ecranul poate ramane gol pe marginea laterala si nu are ce aplicatie sa se deschida. Am vazut un clip hands on.

  13. Atunci nu inteleg care e rolul … Notificari primesc si pe iPhone cand sant intr-un joc . O alta inventie inutila ca sa cumpere …?

  14. Adioff, e foarte posibil ceea ce spui sau dimpotriva, absolut imposibil, nu ai de unde sa sti, tocmai de aceea abia astept sa il testez. Oricum, pana cand nu testez un telefon, io nu il cumpar, poate ca e bine poate ca e rau, inca nu stiu.

  15. Oricine primeste notificari Adioff cand se joaca. Si pe un Nokia 1100 primesti notificari cand te joci snake,dar poti sa vezi notificarea in acel ecran in timp ce continui sa te joci,nu-ti apare vreo fereastra pop-up sau cv genul.

    Ecranul acesta curbat poate fi util in unele cazuri sau inutil in alte cazuri,totul tine de utilizator si de modul cum il foloseste fiecare. Desii pentru un fan Apple probabil nu este nimic deosebit sau este considerat inutil,dar personal mi se pare ca au creat un nou mod de interactionat cu telefonul cu acest ecran,dar acum urmeaza sa vedem daca va fi util cu adevarat in folosirea lui zilnica sau daca va disparea de pe piata intr-un an doi.

  16. […]   Samsung Galaxy Note Edge are parte de primele teste de performanță după o lansare pregătită în SUA, noul terminal al companiei coreene având un preț de vânzare de 1000$, dar diferența față de competitori nu îl justifică deocamdată. În imaginile acestui articol veți putea vedea că noul terminal are performanțe mai bune decât iPhone 6 și chiar Samsung Galaxy Note 4 când vine vorba de puterea de procesare, el fiind prezentat drept cel mai puternic smartphone de pe planetă, deși are același hardware precum Samsung Galaxy Note 4. […]