Prima Pagina Apple iOS 8 Wi-Fi – iata cum poti rezolva problema conexiunilor lente

iOS 8 Wi-Fi – iata cum poti rezolva problema conexiunilor lente

 

  Aseara v-am detaliat cateva dintre principalele probleme iOS 8 raportate de catre o multitudine de posesori de iPhone, iPad si iPod Touch dupa instalarea iOS 8 in propriile terminale, forumurile Apple fiind asaltate de catre ei. Una dintre probleme are legatura cu functia Wi-Fi, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini Retina si multe alte terminale ale companiei Apple fiind afectate de o problema care ingreuneaza navigare pe internet.

iOS 8 Wi-Fi rezolvare problema conexiune lenta

  Avand in vedere ca un numar foarte mare de utilizatori ai iOS 8 a fost afectat de problema conexiunilor Wi-Fi lente, cativa au reusit sa descopere si o rezolvare pentru ea, aceasta functionand intr-o buna parte din cazuri. Mai exact, navigand catre Settings>Privacy>Location Services>System Services, sau Configurari>Intimitate>Servicii de localizare>Servicii de sistem si dezactivand functia Wi-Fi Networking, sau Retea Wi-Fi, apoi efectuand un eventual restore, veti sesiza probabil ca viteza de navigare pe internet a fost mult imbunatatita.

  Nimeni nu garanteaza ca aceasta metoda va rezolva cu siguranta problemele privind retelele Wi-Fi lente in iOS 8, insa o puteti incerca deoarece nu aveti nimic de pierdut. Din pacate nu am putut testa fix-ul in Romania deoarece acasa nu am intampinat problema pe vreunul dintre iDevice-urile mele, insa daca ati avut problema si ati rezolvat-o, va rog sa ne anuntati printr-un comentariu.

  Daca doriti, inca puteti face iOS 8 DOWNGRADE la iOS 7.

 • CEDO

  Am rezolvat.o, i.am dat restore la 7.1.2! :)))) Dupa 2 restore-uri si dupa “resetare configurari retea”, degeaba! Tot lent se misca device-ul, pe orice aplicatia, inclusiv safari! Nu am avut de ales, si am revenit la 7.1.2 si pot spune ca este o alta viata!

 • alex alexandru

  Eu am dezactivato de când am instalat iOS si tot așa am probleme…

 • rolly

  Doamne ca nu stiu de ce nu te-am ascultat sa stau pe fundul meu cu update-ul asta … Am o grămada de probleme si nici nu stiu cum sa revin la iOS 7 din Ota , pt ca laptopul unde am sincronizat tot itunesul nu este cu mine si acum cu update-ul asta o mulțime de Aplicații nu funcționează in parametrii normali … Imi e ciuda pe mine , căci tu ai avertizat toți posesorii … Dar daca nu te-am ascultat … Uite-ma … Cu Wi-Fi vai mama lui si fără aplicațiile de care am nevoie la 100% din capacitați .

 • roastedwookie

  la mine pe 5S, pe retea de 5Ghz face numai probleme: pierde IP, se deconecteaza…nasol. pe 2.4Ghz merge ok. Faza ciudata e ca pe 2.4Ghz pe speedtest scot viteza mai mare decat pe 5Ghz pe iphone. ceea ce pe ios7 era invers.

 • ratza

  Aceiași problema ca #roastedwookie. Exact aceleași probleme!!! Folosesc router dual band!!!

 • lulu

  la ce categorie anume trebuie “reset” ?

 • daniTM

  Ip 5s. Problema mea e ca nu pot intra in “servicii de sistem”. Rămâne conturat si se blochează asa

 • N-a rezolvat nimeni problema cu resetarea setarilor de retea ?

 • Fineas

  La mine a functionat , merge vizibil mult mult mai bine . Multumesc !!!

 • xxx

  Am dezactivat si eu Retea Wi-Fi din Localizari si dupa un restart al telefonului atat Chrome cat si Facebook functioneaza mult mai bine.

 • VCI

  Salut.
  Am rezolvat !! Am trecut la 7.1.2

 • Pingback: iOS 8 - care sunt cele mai mari probleme ale utilizatorilor ? | iDevice.ro()