iOS 8 Wi-Fi – iata cum poti rezolva problema conexiunilor lente

 

  Aseara v-am detaliat cateva dintre principalele probleme iOS 8 raportate de catre o multitudine de posesori de iPhone, iPad si iPod Touch dupa instalarea iOS 8 in propriile terminale, forumurile Apple fiind asaltate de catre ei. Una dintre probleme are legatura cu functia Wi-Fi, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini Retina si multe alte terminale ale companiei Apple fiind afectate de o problema care ingreuneaza navigare pe internet.

iOS 8 Wi-Fi rezolvare problema conexiune lenta

  Avand in vedere ca un numar foarte mare de utilizatori ai iOS 8 a fost afectat de problema conexiunilor Wi-Fi lente, cativa au reusit sa descopere si o rezolvare pentru ea, aceasta functionand intr-o buna parte din cazuri. Mai exact, navigand catre Settings>Privacy>Location Services>System Services, sau Configurari>Intimitate>Servicii de localizare>Servicii de sistem si dezactivand functia Wi-Fi Networking, sau Retea Wi-Fi, apoi efectuand un eventual restore, veti sesiza probabil ca viteza de navigare pe internet a fost mult imbunatatita.

  Nimeni nu garanteaza ca aceasta metoda va rezolva cu siguranta problemele privind retelele Wi-Fi lente in iOS 8, insa o puteti incerca deoarece nu aveti nimic de pierdut. Din pacate nu am putut testa fix-ul in Romania deoarece acasa nu am intampinat problema pe vreunul dintre iDevice-urile mele, insa daca ati avut problema si ati rezolvat-o, va rog sa ne anuntati printr-un comentariu.

  Daca doriti, inca puteti face iOS 8 DOWNGRADE la iOS 7.