Prima Pagina Apple Apple Watch va intra in productie la inceputul lunii ianuarie 2015

Apple Watch va intra in productie la inceputul lunii ianuarie 2015

  Apple Watch a fost prezentat initial de catre Apple pe 9 septembrie, a fost expus public in Paris in cursul aceste zile, va fi prezent la Paris Fashion Week si la inceputul anului viitor va fi lansat oficial pe piata. Desi compania americana nu a anuntat nimic in legatura cu lansarea oficiala a produsului, informatii aparute in Asia sustin ca el urmeaza sa intre in productie in luna ianuarie la compania Quanta, lansarea putand avea loc o luna mai tarziu.

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat primele imagini cu carcasa si unele componente ale Apple Watch, ele fiind preluate dintr-o prezentare facuta de catre compania Quanta pentru fabricarea sa. Faptul ca Quanta va fabrica Apple Watch este clar, insa cei de la Apple ar fi contractat inclusiv Largan, Foxconn, Pegatron, Inventec si F-TPK pentru a produce viitorul smartwatch, el atragand deja un interes enorm din partea utilizatorilor.

  In ceea ce priveste o posibila data de lansare, se speculeaza ca Apple ar intentiona sa il aduca pe piata in preajma Valentine’s Day 2015.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.