iOS 8.1 rezolva problemele Bluetooth ale iPhone si iPad

  Ieri v-am spus ca o multitudine de posesori de iPhone, iPad si iPod Touch au probleme in a isi conecta terminalele la masini sau la diversele accesorii existente pe piata folosind o conexiune Bluetooth in iOS 8, rezolvarile fiind multiple. Desi ele nu sunt permanente si nu functioneaza pentru toti, se pare ca Apple este hotarata sa le rezolve rapid, astfel ca in iOS 8.1 beta 1 a facut modificarile necesare pentru a rezolva problemele software care impiedicau efectuarea de conexiuni.

  Utilizatorii care au instalat iOS 8.1 beta 1 in propriile terminale sustin ca nu mai intampina problemele din iOS 8.0.2 privind conectarea la accesorii sau masini, cel putin deocamdata. Avand in vedere ca iOS 8.1 va trece prin cateva versiuni beta pana in momentul lansarii oficiale, multe se pot schimba in framework, insa e putin probabil ca lucrurile sa revina la forma in care sunt acum, indiferent cate modificari va face compania Apple.

  DOWNLOAD iOS 8.1 beta 1 puteti face de aici, insa instalarea fara UDID a functionat intermitent pentru unii utilizatori, asa ca daca nu reusiti sa o faceti, va trebui sa reveniti la iOS 8.0.2. Alternativ iDevice.ro va poate ajuta cu inregistrare de UDID, detalii suplimentare fiind disponibile in aceasta pagina.